Тези зодии ще имат страшен късмет до края на годината

  • 09 октомври 2022 21:07

  • 63736
  • 2
Тези зодии ще имат страшен късмет до края на годината
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Птичето на щастието ще кацне върху 3 зодии в следващите два месеца. През този период ги очакват невероятни положителни промени и успех във всяко отношение, пише iwoman.bg.

Близнаци

Факт е, че късметът ще ви следва и ще ви помогне за разрешаването на някои спорни въпроси. Успехът ще е с вас и в бизнеса. Можете да завършите успешен проект, да получите признание от колеги или началници.

Днешното пълнолуние ще донесе възможности за четири зодии

Лъв

Очаква ви професионален успех. Това може да е преход към нова позиция, започване на работа по нов голям проект, предложение за работа от сериозна компания или сключване на изгодна сделка. Очаквайте успех и в личния живот. Ще срещнете човек, който ще стане нещо повече от приятел за вас.

Стрелец


За Стрелците есента е време за успешни покупки. Ако искате да закупите уред или автомобил, тогава е най-добре да реализирате покупката преди края на ноември. Всички финансови инвестиции ще бъдат успешни, така че не трябва да пестите пари за желанията си. Може да инвестирате в обещаващ проект.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
63736 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Анонимен

2022.10.14 | 20:47

2
Ще имате СТРАШЕН, СТРААААААШЕН късмет. Нещо страшно ще ви се случи тъ...пи па...т... ки.
PaulaFox

2022.10.09 | 22:06

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини