Мъжете от тези зодии са истински кошмар за всяка жена

  • 04 септември 2022 20:38

  • 15850
  • 4
Мъжете от тези зодии са истински кошмар за всяка жена
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Зодиите имат голяма роля при формирането на характера на човек. Понякога жените се чудят защо не им върви в любовта или попадат на партньор, с когото вечно се карат. Основната причина за това е, че не се интересуват от астрология и не търсят човек, който да подхожда на техния знак, пише struma.bg.

Има мъже с определени зодии, които са истински кошмар за жените. Когато започнат една връзка, те са много внимателни и любвеобилни, но за кратко. Те са изключително ревниви, вечно недоволни и може да ги определим като емоционални насилници.

Ето кои зодии избират секса за една нощ пред връзките

Ето мъжете от кои три знака притежават тези качества:

Рак

Може да се каже, че този знак „се храни“ с емоции. Понякога Ракът е толкова объркан, че няма представа как да се справи с бушуващата стихия в него и си го изкарва на другите.

Този знак се влияе до голяма степен от фазите на Луната, която увеличава вътрешните му противоречия. Тя е причината за някои сътресения, които могат да се отразят зле на връзката. Ракът няма да ви изостави, но неволно може да ви наранява с поведението си.

Септември ще е приказка за тези три зодии

Козирог

Управлявани от Сатурн, мъжете от тази зодия са склонни да ограничават своите половинки. Те искат да са първи във всичко и не търпят чуждо мнение, особено критики. Ако са с вас, ще подложат на изпитание търпението ви.

Мъжете Козирози са прекалено мнителни и ревниви. Дори и да правите всичко, за да бъдат щастливи, те все ще намерят нещо, заради което да ви обвиняват. Освен това имат склонност да се изкарват като жертви при всеки конфликт. Те изпадат в крайности и затова не са най-добрата партия за сериозна връзка.

Телец

Не се лъжете от факта, че Телецът се управлява от Венера, която е богинята на любовта. Мъжете от тази зодия са големи инати и ще ви ядосат със своята упоритост. Изключително прагматични, понякога те нямат идея как да се справят с чувствата, които изпитват.

Телците могат да бъдат романтични, но за това трябва да са с добро настроение. А когато не са, могат само с една дума да ви обидят. Когато ги ядосате, са склонни да ви се сърдят с дни. Връзката с тях може да ви докара до депресия или непрестанни караници поради тяхната емоционална нестабилност на моменти.

Теодора Павлова
15850 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
зодияр

2022.09.12 | 09:41

4
зодиите ми говорят
Sarbeca Z

2022.09.04 | 20:59

1
Зодия гяур !
Ей

2022.09.05 | 08:50

3
Резак ти да мълчиш .
Данчо

2022.09.05 | 07:43

2
Дебъ ваща семка драскачи

Добави коментар

Водещи новини