Сексът в този ден има целебни свойства

  • 31 август 2022 06:10

  • 7575
  • 0
Сексът в този ден има целебни свойства
© pixabay

Луната е в знак Везни до 20:12ч на 31 август

Луната носи атмосфера на покой и хармония. Повишава се жизненият потенциал. Увеличава се желанието за хармония и равновесие. Хората сега са миролюбиви, не желаят караници. Засилва се чувствителността към проявите на грубост и дисхармония. Благоприятно време за бързо протичащи задачи и всичко, бързо губещо актуалност. Може да се намерят нови решения на стари проблеми. Прави хората по-общителни. Може да ви се прииска да се срещнете със стари познати, да прекарате малко време в приятна компания. Повишава се чувствителността към проявите на грубост и дисхармония. Партньорските отношения могат да бъдат подобрени, а също трансформирани на ново равнище. Уязвими са бъбреците и пикочния мехур, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза.

Луната е на празен ход от 13:44ч до 20:12ч. Нищо важно за вас не предприемайте.

Луната влиза в знак Скорпион в 20:12ч на 31 август. 

Лунен календар:  5 лунен ден от 10:54ч на 31 август до 12:04ч на 1 септември

Символ на деня е Еднорога, което означава вярност към принципите, към дълга. Еднорогът е митично същество, което се отличава със специална вярност, искреност и почтеност. Според древните легенди човек може да срещне еднорог, но това ще се случи само в момент на важни събития. 

Пети лунен ден се счита за преломен момент в първата половина на лунния месец. В този ден човек се променя в духовен план. Вътрешното съдържание се трансформира и започва да се подготвя за външни промени. В 5-ия лунен ден тялото и душата получават пълно прочистване: от ненужни емоции, от ненужни контакти, от вредни влияния. По това време може да се появи шанс да започнем отначало и без грешки да следваме набелязания път.

До обяд не предприемайте нищо важно

В петия лунен ден е абсолютно нормално, ако настроението и състоянието ви не са стабилни. На сутринта усещате, че ви е радостно, а на обяд вече всичко е досадно. Не се тревожете от такива драстични промени. По този начин тялото се опитва да се обнови, да се отърве от излишното. Добре е в този ден да си поплачете. Всичко, което довежда днес до сълзи и плач е полезно, защото ни посочва нашите недостатъци. Ако плачете на сън е хубаво, защото така се пречиствате.

Важно! Всички мисли, дори най-мимолетните и незначителните, могат да станат реални в този период. Добре е да контролирате ума си, за да не навредите на себе си или на другите.

В този ден всичко ще ви се удава лесно, ако проявите творческа активност и стремеж да достигнете до целта. Прекрасно се усвояват знания. Направените в този ден изводи обикновено са правилни. Човек реагира остро на влиянието на “неподходящите” хора. Желателно е всяка дейност да се довежда до край, иначе може да ви навреди.

Сексът в този лунен ден трябва да се приеме като целебен, да бъде отпускащ и успокояващ. Натрупаното напрежение и стрес се трансформират в чистата енергия на любовта. Избраните позиции трябва да бъдат лесни и удобни за двамата партньори. Сложните пози е добре да се избягват, тъй като в енергийната структура на човек стават разни промени и не трябва да им се пречи. 

Подстрижка дава импулс към творческа реализация и настройва човек на вълните на радостта, възстановява харизмата.

Слънчев календар – 14 слънчев ден - Хубаво е да се правят материални планове сега, да се погрижите за земните блага. Проявявайте повече любов, доброта и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Добре е да си спомните за предците си и да отправите молитва за тези, които са напуснали този свят, да им запалите свещ.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
7575 0

Свързани новини

Водещи новини