Денят на първата стъпка, от която зависи целия нов лунен месец

  • 09 май 2024 06:01

  • 6223
  • 0
Денят на първата стъпка, от която зависи целия нов лунен месец
© Pixabay

Луната е в знак Близнаци от 02:22ч на 9 май до 06:14ч на 11 май

Когато Луната е във въздушният знак Близнаци, лунната ни същност остава дълбоко подтисната, а изгрява слънчевата ни същност. Засилват се екстровертните качества, хората стават по-активни, по-общителни и по разговорчиви, но и по склонни да изпуснат това, което не е за казване. Повече се интересуват от интелектуалната страна на нещата. Склонност към прояви на лекомислие, вземане на бързи решения, правят недостатъчно обмислени изказвания. Всичко, което се започне сега ще бъде дълготрайно, но няма да има такъв завършък, какъвто е планиран.

Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система дробовете. От маникюр е добре да се откажете.

Лунен календар: 2 лунен ден от 06:37ч на 9 май до 07:21ч на 10 май

Символ на деня е рогът на изобилието. Всичко, което се появи през 2-ри лунен ден в живота ви, трябва с благодарност да го приемете, тъй като съдбата ви изпраща най-важното за вас през този лунен месец. Всичко, което ще получите, обезателно ще го приложите в близко бъдеще, дори да не виждате никаква връзка в този момент.

Ако отдавна сте искали да промените нещо, то сега е удачен момент. На този етап ще получите всичко необходимо за осъществяване на своите планове и мечти. Това е денят на първата стъпка и от това доколко правилно ще я направите, ще зависи целия ви лунен месец. Важно е, когато започнете нещо през втори лунен ден, да не променяте решението си, т.е., не трябва да започвате да се съмнявате, иначе няма да успеете. За това в този лунен период е много важно да се запази вътрешното доверие в действията и в правилността на намеренията. С една дума изобщо не бива да се тревожите. Съмнението ще унищожи всяко начинание.

Абсолютно противопоказно е гняв и раздразнение да се изпитват в този лунен ден - това ще попречи на пречистването на плътното тяло и настройката на вашия биокомпютър. Енергийният център, който е свързан с втория лунен ден е некласически. Той се намира под носа, добре е да се концентрирате върху тази точка.

При решаването на важни въпроси се придържайте към традиционните решения и проверените методи. Трябва да бъдете добри и щедри. Вслушвайте се в своята интуиция. Общувайте с приятни за вас хора, посещавайте културни мероприятия. Днес избягвайте на всяка цена негативни мисли и емоции, както и конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща. Ако те започнат сега, ще продължат през целия месец. Ако чувствате неприязън към някого, това е предупреждение, че трябва да се освободите от този човек.

Втори лунен ден е празник за секса, затова трябва да бъде забавен, оригинален. Най-доброто време за изпробване нови сексуални техники, любовни игри, позиции.

Подстрижката подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи. След това косите ви може да започнат да се навиват.

Покупки – Може да купувате само това, което ви е крайно необходимо.

В този ден можете да определите кое е полезно и кое вредно за вас в живота. Формулирайте си мислено намерението, че ще определите за себе си какво е полезно и вредно. Разположете се удобно и поставете лявата си ръка върху стомаха. Помислете какво ви интересува, какво ви харесва. Може да мислите за всичко – за работата си, за човек, за храна. Това е един вид тест. Спокойната реакция на стомаха в отговор на вашите мисли показва ползата за това, което мислите. Ако усетите, че се разбунтува, започне да къркори или ви се повдига, значи това нещо не е полезно за вас.

Хороскоп за май

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6223 0

Свързани новини

Водещи новини