4 задължителни секс закона, които всяка жена признава

  • 17 октомври 2022 13:58

  • 16941
  • 2
4 задължителни секс закона, които всяка жена признава
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Няма две мнения по въпроса - сексът с любимия човек е едно от най-приятните и носещи наслада удоволствия на света. Но освен сексa, в буквалния му смисъл, в любовната игра и по време на самия акт, могат да се добавят още няколко пикантни неща, които обаче не всички двойки прилагат, или поне невинаги.

От сайта Askmen.com разкриват кои са 4-те секс закона, които почти всички жени признават – онези 4 неща под завивките (и не само под тях), от които нито една жена не би се лишила с лека ръка. Които ѝ действат още по-възбуждащо и еротично и гарантират, че палавите игри в леглото ще завършат с щастлив край.

Изключваме целувките и докосванията по ерогенните зони на тялото и преминаваме направо към съществените правила:

Мръсни думи 

В ежедневието жените може и да са порядъчни момичета, които по никакъв начин не издават, че са по-палави и предизвикателни. Под завивките обаче едва ли има жена, която да не харесва малко по-вулгарния маниер на говорене. Разбира се, не говорим за обиди или подронване на достойнството, а само за това, че ако по всяко друго време на деня обичайно тя е "котето" или "милото", в леглото да бъдеш мръсница - не е срамно.

Игри за напреднали

Знаем, че за да се забавляваме и разбием еднообразието, трябва да играем. Включително и в леглото. Не само мъжете не си падат по монотонността - в живота и в секса. Дори и двойките, които перфектно си пасват в сексуално отношение, имат нужда понякога да се превъплътят в някой друг. Ей така, в името на секс фантазиите.

Не е глупаво, а вълнуващо - в женската природа е заложено да бъде по-артистична и емоционална, така че едва ли има жена, която да не е готова да се впусне в такова приключение. Така че дали ще бъдат пациент и медицинска сестра, полицай и арестуван с белезници или похотлива преподавателка и курсист, зависи само от въображението.

Топ 6 съвета за секс, които ще чуете само от порно звезда

100 пъти „Да“ за оралната любов

Едва ли има мъж, който да не обича да му правят френска любов. Е, същото е и при жените. Това е удоволствие, от което трудно представителките на нежния пол биха могли да се лишат, особено ако партньорът им умее да го прави така, както точно на тях им харесва. Затова стимулирането на клитора с устни и език трябва да се прави по-редовно - преди секс, след секс, а защо не и по време...

8 места, на които да правите секс поне веднъж в живота

Гърдите не са само за гледане

Да, женските гърди са прекрасни. За мъжа – за да им се наслаждава визуално и да си играе с тях с ръце, а за жената – защото е наистина невероятно чувството, което се изпитва от стимулацията на зърната. Колкото по-често се обръща внимание на женските гърди по време на секс, толкова по-добър става сексът във възприятията на жената.

Теодора Павлова
16941 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.17 | 22:12

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
Х

2022.10.21 | 08:37

2
Най-после си на място.

Добави коментар

Водещи новини