Меркурий в Близнаци (от 13 юни до 5 юли)

  • 15 юни 2022 15:53

  • 9877
  • 0
Меркурий в Близнаци (от 13 юни до 5 юли)
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Меркурий се счита за управител на знаците Близнаци и Дева в астрологията. Меркурий е ключът към комуникацията, мъдростта и междуличностните отношения. Така че неговите транзити се считат за много важни и значими в тези области.

Меркурий в Близнаци е силен и проявява енергията си в целия си блясък до 5 юли. Дотогава Меркурий ще ни дарява с ораторски качества, ще подобри комуникативните ни умения и уменията за преговори. Това ни дава гъвкавост и бързина в мисленето, умението да жонглираме с идеи, така че решенията, които идват при нас при този транзит, могат да бъдат много добри. 

Седмичен хороскоп от 13 до 19 юни

Меркурий в Близнаци е магьосникът, който жонглира с всичко необходимо и често го представя обратно на света чрез писане, изкуство или музика. Меркурий в Близнаци поддържа усещането за движение напред.

Меркурий има отношение към вашия уникален глас, вашата гледна точка и начина, по който разбирате нещата. Меркурий е склонен към игри на ума и умението да използва думите като оръжие, когато е ядосан.

С Меркурий в Близнаци ставаме по-любопитни, задаваме много въпроси, говорим много и ни помага да се учим, да намираме по-лесно информация и да решаваме ситуации. Този транзит обаче има и недостатъци. Ние сме малко по-повърхностни в мисленето, разсеяни, доста бързо сменяме мнението си и потъваме в малки спорове, губейки от поглед голямата картина. 

Край на ретрограден Меркурий

Въздушните знаци (Близнаци, Везни, Водолей) и огнените знаци (Овен, Лъв, Стрелец) са най-облагодетелствани при този транзит. Въздушните знаци обикновено се нуждаят от широки отворени пространства, а също и от уединение, за да могат да чуят себе си. Прекарайте време далеч от всякакви джаджи (смартфони, телевизори и т.н.), които влияят на нервната ви система, когато искате да балансирате въздушния елемент .

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
9877 0

Свързани новини

Водещи новини