Меркурий секстил Юпитер

  • 20 май 2022 09:05

  • 2334
  • 0
Меркурий секстил Юпитер
© pixabay

На 20 май ретроградният Меркурий влиза в хармоничен аспект секстил с Юпитер.

Влиянието от аспекта е 1-2 дена. Това е оптимистично, приятно време.

В какво помага този транзит:

- Фокусът трябва да се насочи върху дългосрочни цели и проекти;

- Добра преценка и виждане на повече възможности;

- Разширяване на вашите знания и перспективи;

- Благоприятно за образование, правни и международни дела;

- Може да попаднете на някаква полезна информация;

- Добър за сътрудничество с други;

- Благоприятно за дейности на открито, бизнес, пътуване.

Това е период на оптимизъм и експанзивно мислене. Ще сте склонни да отдавате по-малко значение на ежедневните си грижи и повече на вашите желания и планове за бъдещето. По-лесно е да видите голямата картина във всичко, върху което решите да се съсредоточите. Може да успеете да видите възможности там, където не сте ги виждали преди. Това е чудесно време за правене на дългосрочни планове, тъй като този транзит дава здрава преценка и далновидност.

Това време също трябва да предостави много възможности за разширяване на знанията. Взаимодействието на Меркурий с Юпитер стимулира интелектуалното любопитство, особено в областите на философията, религията, външните работи, социалните науки, правото. По време на този транзит започват да се оформят нови идеи, често свързани с морални, философски, духовни или етични въпроси.

Това планетно влияние е чудесно за извършване на дейности на открито, справяне с правни въпроси и бизнес начинания, полагане на изпити и тестове. Също така благоприятства пътуванията. Появяват се възможности за растеж. Възможно е да получите оферти за договори. Много благоприятно време за общуване с чужденци, хора на по-високи позиции, съдии, професори, ментори и преподаватели, за правене на презентации, бизнес планове, подписване на документи, за изучаване на нещо ново.

Денят е добър за ефективна работа с другите – можете да бъдете по-убедителни, без да налагате мнението си и уважавайки ценностите и мненията на другите. Благоприятства комуникацията и може да се възползвате от информация, идваща от човек от непосредственото ви обкръжение – съсед, колега или познат.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2334 0

Свързани новини

Водещи новини