Ключовият аспект за деня е съзидание

  • 16 март 2022 06:03

  • 2386
  • 0
Ключовият аспект за деня е съзидание
© Pixabay

Луната е в знак Дева от 07:00ч до на 16 март до 13:27ч на 18 март

Луната ни прави по-практични, рационални, но и по-придирчиви и критични. Сега не трябва да се пренебрегват и най-дребните детайли, защото както се казва и “най-малкото камъче може да преобърне колата”. Подходящо за рутинна и монотонна дейност. Добро време за решаване на всекидневни проблеми.

Добре е да не посещавате в това време свекърви и тъщи, най-вече ако са мърморещи и критикуващи личности. Не трябва да изяснявате отношения.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета.

Лунен календар: продължава 14 лунен ден до 16:31ч

Това е най-мощният енергиен ден на месеца. Счита се за щастлив ден. Ключовият аспект за деня е съзидание. Хубаво е началото на важните дела да се пренесат в този лунен ден. Можете да стартирате нови начинания. Време за решителни действия. Имате последна възможност да направите нужните корекции. Съдбата ще ви покровителства. Избягвайте да прекарвате този специален ден в безделие. Не губете времето в дреболии.

Всякакви споразумения, сделки имат шанса да бъдат изключително успешни. Това е един от най-добрите дни за решаване на финансови проблеми, подходящ за всякакви търговски събития, за пътувания и командировки, за промени, свързани с работата.

Слънцето се свързва в кармичен аспект с Лилит

В този ден са възможни внезапни промени в настроението, тъй като психиката претърпява значителни натоварвания. Не трябва да оставяте обаче лоши чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване.

Можете да се занимавате с важни битови дела, да организирате голямо пране или общо почистване на дома. Също така е добър ден за всякакъв вид ремонт и строителни работи. Добре е енергийно да почистите къщата и пространството си.

Благоприятно за изчистване на духовни и физически шлаки. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път.

Денят е подходящ за комуникация на всички нива: с приятели, близки, роднини, колеги, партньори. Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки.

Следва 15 лунен ден от 16:31ч на 16 март до 17:41ч на 17 март

Всички положителни и отрицателни качества у човека се увеличават значително. Затова бъдете много внимателни, за да не вземат връх негативните страни на личността. Бъдете осъзнати и не позволявайте емоциите да вземат връх над разума. Много е важно да се запази спокойствието, да не се спори с близки хора, ако държите на отношенията.

Слънчев календар – Има 6 междинни дни между старата и новата слънчева година - 1 слънчев ден – Счита се за делово време, когато трябва да се поемат повече отговорности. Добре е да се правят планове за предстоящият слънчев месец. Ще им върви в делата само на оптимистите, не и на тези, които са депресирани и унили. Всички дела ще са перспективни, ако сериозно сте се захванали с тях.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2386 0

Свързани новини

Водещи новини