Седмичен хороскоп

  • 28 февруари 2022 09:11

  • 9235
  • 0
Седмичен хороскоп
© Novini.bg

Седмичен хороскоп от 28 февруари до 6 март

Астро-аспекти

На 2 март Слънце секстил Уран

На 2 март Меркурий съвпад Сатурн

На 2 март Новолуние в знак Риби в 19:36ч

На 3 март Марс и Венера съвпад Плутон

На 5 март Слънце съвпад Юпитер

На 6 март Венера и Марс в съвпад и преминават в знак Водолей

Луна през седмицата се движи през знаците –Водолей, Риби, Овен и Телец

Благоприятни дни за подстригване –1, 2, 3, 4, 6 март (по лунен ден)

Благоприятни дни за боядисване на косата –2, 3, 4, 5 март

(От друга страна, на 2 и 3 Луната е в знак Риби и не се препоръчва миене, подстригване.)

Търсете съзнателно знаците, които ви изпраща Вселената

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

01.03. 04:02 - 01.03. 22:55
03.02. 23:46 - 04.03. 02:54
06.03. 06:02 - 06.03. 10:01
 

Овен –  Използвайте опита от миналото, за да намерите решения на настоящите си проблеми. Опитайте се да ги видите с по-обективен поглед и не позволявайте на малките препятствия да ви изплашат. Не забравяйте, че имате способността да се справяте с всичко, което животът ви поднася. Нова връзка може да възникне оттам, където най-малко очаквате, започвайки да набира сила от самото начало. Пазете се от непреодолими страсти.  Изграждайте отношения малко по малко.

Благоприятни дни – 28.02.;01.03.

Бъдете внимателни – 04, 05.03.

Телец – Тази седмица ще бъде много положителна за вас, както в личен, така и в професионален план, тъй като ще получите положителни влияния от звездите. Планетарната обстановка ще направи емоциите ви по-силни, по-дълбоки, настроението ще бъде изключително чувствено и удоволствието ще бъде вашата основна цел. Едно желание може да се сбъдне по невероятен начин! Особено ако напоследък сте били неактивни поради някои ситуации, време е да възвърнете контрола над живота си и да се борите за това, което искате.

Благоприятни дни – 02, 03.03.

Бъдете внимателни –28.02.;01.03.

Близнаци – В професионалния ви живот вашето отношение към нещата ще ви помогне да подобрите работата си. Ще почувствате оптимизъм, динамика и самочувствие. Контролирайте напрежението или раздразнението. Поемете контрола над емоциите си, като използвате логиката си. Искате да продължите напред, но животът ви поставя някои препятствия. Вместо да се изтощавате, за да ги преодолявате, приемете, че не можете да промените някои неща. Понякога само времето може да промени ситуациите. Опитайте се да видите нещата от различна гледна точка.

Благоприятни дни – 28.02.;01, 04, 05.03.

Бъдете внимателни – 02, 03.03.

Рак – Тази седмица се очаква да бъде много позитивна за вашия знак. Нещата ще вървят доста добре, стига да останете фокусирани върху задълженията си. Можете да организирате срещи и дискусии по сериозни въпроси. Във вашите финанси се опитайте да правите правилните ходове, които ще осигурят просперитет. Ще се съсредоточите върху любовния си живот и ще се чувствате по-живи, динамични, изпълнени с емоции и сила. Чувствате нужда да правите разни неща, да се справяте с висящи проблеми, да се забавлявате, да експериментирате. Ще бъдете много флиртуващи, независимо дали сте необвързани или във връзка.

Благоприятни дни – 02, 03, 06.03.

Бъдете внимателни – 04, 05.03.

Лъв – Ще можете да предприемете важни стъпки, водени от вашата увереност в силните си страни и способностите си. Не напрягайте ума си с тревоги и постоянно мислене. Позволете си да се насладите на пороя от приятни емоции. Вашите преживявания ще бъдат силни и дълбоки. Това е период на повишена енергия и жизненост! Можете да направите много, за да популяризирате себе си и своите цели и да повишите ефективността на действията си. Заемете се със задачите си, намирайте практически решения!

Благоприятни дни – 04, 05.03.

Бъдете внимателни –28.02.;01, 06.03.

Дева – Енергията ви може да е ниска тази седмица, но ако можете да останете фокусирани, в крайна сметка можете да бъдете много продуктивни, да махнете много натрупани неща и да решите безброй проблеми или задачи. Сега е вашият шанс да се освободите от неща или хора, които ви пречат и дърпат назад! Важно е да уважавате тялото си и неговия ритъм, като се грижите за здравето. Запознайте се с нови хора, осмелете се да излезете от зоната си на комфорт и разширете ума си!

Благоприятни дни – 06.03.

Бъдете внимателни – 02, 03.03.

Везни – Във вторник, 2 март, Слънцето във вашия шести дом на работата прави секстил с Уран в Телец в дома на инвестициите. В Риби има и новолуние. Може да вземете предвид ползите, които получавате от работата си. Към средата на седмицата, Меркурий във Водолей среща Сатурн в дома на романтиката и приключенията. Най-доброто използване на тази енергия е да направите нещо приятно и приключенско с партньора си. Отделете време, за да се съсредоточите върху нещо, което наистина искате да внесете в живота си като подобрение.

Благоприятни дни – 28.02.;01.03.

Бъдете внимателни – 04, 05.03.

Скорпион – Запазете фокуса си, за да завършите това, което е необходимо. Не се увличайте от излишна суета. Слънцето в знака на Риби засилва удоволствието, което получавате от естествените удоволствия на живота. Отношенията могат да бъдат сложни тази седмица, защото емоциите ви може да са наистина смесени или защото имате нужда от време за себе си. Една връзка може да се разгори отново или ако сте необвързани и си търсите партньор, може да има силна химия между вас и някой, когото вече сте срещнали.

Благоприятни дни – 02, 03.03.

Бъдете внимателни –28.02.;01.03.

Стрелец – Седмицата носи естествено намаляване на вашите импулси, но това не означава, че няма да постигнете целите си. Опитайте се да си починете и не се обезсърчавайте. Освен това трябва да внимавате с харченето на пари и да не поемате инициатива, без да мислите за плюсовете и минусите. Насочете мисленето си към добрите неща в живота. С Луната в Овен, която предизвиква забавни и флиртуващи настроения в петък и събота, можете да очаквате почти всичко, освен че нещата ще са скучни!

Благоприятни дни – 28.02.;01, 04, 05.03.

Бъдете внимателни – 02, 03.03.

Козирог – Седмицата ще ви донесе нуждата да поддържате баланс във всичко, което правите, а това ще бъде предизвикателство за вас. Вашата отдаденост ще трябва да бъде голяма, но в същата степен ще трябва да се откажете от някои неща. Не предявявайте големи амбиции, защото производителността ви не е голяма и тенденцията е тази седмица да минава по-бавно, но и по-хаотично. Обичате своите удобства и навици, но ще бъдете отворени за нови възможности.

Благоприятни дни – 02, 03, 06.03.

Бъдете внимателни – 04, 05.03.

Водолей – Понякога имаме пълен контрол над ситуациите в живота си, а друг път... не толкова. Тази седмица колелото на късмета подсказва, че силите на съдбата ръководят вашия път, а не вие. Тази загуба на контрол може да доведе до чувство на тревожност и страх. Вашето предизвикателство: имайте доверие в чистата щедрост на Вселената. В дългосрочен план всичко се случва с причина - дори и да не я разбирате в момента.

Благоприятни дни – 04, 05.03.

Бъдете внимателни –28.02.;01, 06.03.

Риби – Много работа, но ще срещнете и някои предизвикателства. Важно е да намалите темпото и да споделяте отговорностите. Очаквайте промени и известна нестабилност. Можете да получите много помощ от хората при реализирането на вашите намерения. Нови лица могат да се появят до вас.  Лесно ще се осъществява разбирателството между вас и хората като цяло. В хаоса на рутината ви трябва да намерите време да се грижите по-добре за здравето си.

Благоприятни дни – 06.03.

Бъдете внимателни – 02, 03.03.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
9235 0

Свързани новини

Водещи новини