Ден, в който се откриват широки перспективи

  • 24 януари 2022 06:05

  • 2526
  • 0
Ден, в който се откриват широки перспективи
© Pixabay

Луната e в знак Везни до 05:58ч на 25 януари

За повечето хора периодът на преминаването на Луната през знак Везни означава приятни и спокойни дни. Рязко нараства емоционалността и интересът към противоположния пол. Луната тук създава атмосфера на спокойствие и хармония. Повишава се възприемчивостта към всичко прекрасно, нараства чувствителността към всички прояви на грубост и дисхармония. При всички ситуации в общуването си трябва да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Интересувайте се от живота на другите, от техните грижи, помогнете им да намерят решения на проблемите си. Благоприятно време за бързо протичащи задачи и всичко, бързо губещо актуалност. Може да се намерят нови решения на стари проблеми.

Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур, матката и яйчниците.

Лунен календар: продължава 22 лунен ден до 00:23ч на 25 януари

Ден на висшата небесна мъдрост. Добър ден за медитация върху сакрални символи, мандали, карти таро. Време, когато пред човек се откриват широки перспективи за достигане до щастието и от които е нужно да се възползва.

Препятствията, които се издигат пред вас, не са големи проблеми, а лесно преодолими. Необходимо е да видите положителната страна на всичко, което се случва с вас, каквото и да е то. Добър ден да преосмислите действията си.

Добре е да проявите своята щедрост и великодушие, да направите подарък на някого, дори да е нещо дребно. Днес е необходимо да дишате много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията. Препоръчва се да се посветите на дома и домашната работа. Бъдете щедри по отношение на децата. Пазете си нервите и здравето.

Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми и неуправляеми събития. Не трябва да се претоварвате физически и емоционално. Избягвайте излишното натоварване със спорове и конфликти. Въздържайте се от критики и лидерство.

Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех или наслада. Не е подходящо за работа в екип.

Енергията на деня е много силна и трябва много да се внимава

Единственият лунен ден, когато употребата на сладко е желателно и всячески се приветства. Също употребявайте повече зеленчуци, изобщо растителна храна в големи количества. Заболявания появили се днес са доста опасни. Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

След подстрижката в този ден може да се сдобиете с няколко излишни килограма.

Покупки - Благоприятно е за покупки на дрехи и украшения, за неща доставящи удоволствие.

Слънчев календар – 10 слънчев ден (от изгрев до изгрев) – Не приемайте твърде сериозно живота днес. Контактите да се сведат до минимум. Подходящо за уединение. Хубаво е през целия ден да бъдете в отпуснато-медитативно състояние. Денят символизира самоосъзнаването. Подходящо време за самоанализ, за философски размишления.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2526 0

Свързани новини

Водещи новини