Енергията на деня е много силна и трябва много да се внимава

  • 12 януари 2022 06:03

  • 3851
  • 0
Енергията на деня е много силна и трябва много да се внимава
© Pixabay

Луната e в знак Телец до 05:09ч на 13 януари

Увеличава се силата на волята ни и търпеливостта. Това е чудесно време за решаване на практически въпроси. Новите начинания са съпроводени с трудности, но започнатите проекти спокойно могат да се завършат. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност. На преден план излизат материалните интереси и предпочитания. Лунното влияние подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, отколкото да разчитат на чужда подкрепа.

Избягвайте да пиете студени напитки, както и викането. Да се избягва хирургична намеса в областта на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята, щитовидната жлеза, тъй като сега са много уязвими.

Лунен календар: продължава 10 лунен ден до 13:11ч

Плановете могат да се приведат в действие. Получавате възможността да използвате енергията на Вселената, която помага да реализирате своите планове. Успешно време за повечето дела.

Следва 11 лунен ден от 13:11ч на 12 януари до 13:39ч на 13 януари

Символите на лунния ден са короната и лабиринта. Короната е символ на властта, олицетворяваща силата и енергията. Лабиринтът има много значения, но всички те имат една същност. Това е символ на движение, път пълен с изпитания.

Най-активният ден на лунния месец. Свързва се със знака Лъв. Енергията на деня е много силна. С тази енергия трябва да сте много внимателни и предпазливи. Тя трябва да се използва само за съзидателни дейности.

Пасивността е нежелателна. Трябва да се активни, но не трябва да се занимавате с нищо сложно и сериозно. Не бива да се претоварвате. Необходима е предпазливост и внимание във всички дела. В човек също се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена към съзидание. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край.

Можете да се грижите за близките си, да им давате подаръци и като цяло да раздавате любовта си към другите хора, колкото е възможно повече.

Седмичен хороскоп от 10 до 16 януари

Сдържайте се от пристъпи на гняв и ярост. Изходът от събитията ще е трудно предсказуем. Заболявания започнали в това време протичат тежко и продължително, трудно се поддават на лечение.

Неблагоприятно за: нови дела и начинания; бизнес дела и търговия - възможни са загуби; финансови операции; покупко-продажба на недвижими имоти; общуване – възможно е да избухне агресия; почивка (само кратка); физически натоварвания; за сключване на брак.

Убийството на всяко живо същество в този ден е силно противопоказано. Обикновено в този лунен ден има силно взаимодействие с животинския свят, така че ловуването и убиването на животните днес е невъзможно. Да не се убиват дори насекоми. Лош знак са падащи вилици и ножове.

Слънчев календар – 28 слънчев ден (от изгрев до изгрев) - Откажете се от всички важни дела. Хубаво е да изчистите всичко - жилището, тялото, Душата. Проявете внимание и загриженост към близките си. С благодарност приемайте всяка помощ.

Астро-аспекти:

Луна секстил Нептун

Слънце тригон Луна

Луна тригон Плутон

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3851 0

Свързани новини

Водещи новини