Днес е един от най-трудните дни

  • 02 януари 2022 06:23

  • 4834
  • 4
Днес е един от най-трудните дни
© pixabay

Луната e в знак Козирог от 01:03ч на 2 януари до 00:45ч на 4 януари. Луната се намира в дома на Сатурн - бога на времето, търпението, строгостта и изпитанията. Стихията на земята прави емоционалният фон в този период един от най-стабилните.

Вниманието на хората е насочено повече към материалната страна на въпроса. Добре е всяко нещо да се поставя на мястото му, да се избягва всякакъв безпорядък. Уязвими са кожата и коленете, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите.

Един от прекрасните, спокойни и светли дни

Лунен календар: 29 лунен ден от 07:47ч до 20:35ч на 2 януари

Един от най-тежкитe дни на месеца. Лунният календар го определя като сатанински. В този ден се активизират тъмните сили на астрално равнище. Не трябва да се започва нищо ново, а още по-добре да не се планира нищо и да не се вземат важни решения. Въобще, старайте се да се занимавате само с най-необходимото. Бъдете внимателни, не се поддавайте на илюзии, измами и страховете си. Избягвайте пътувания, защото има вероятност от аварии и непредвидени опасности.

Не правете големи покупки. Влагайки пари, рискувате всичко да отиде на вятъра. Купените вещи ще се окажат безполезни и ненужни. В този ден не се занимавайте с нищо друго освен с обичайни и необходими битови и житейски цели. Избягвайте масови мероприятия.

Препоръчва се очистване на физическото тяло и шлаките. Домът се изчиства с огън (обикаляне със свещ), благовония. Да се избягва тъмни места. Не носете в себе си изделия от рог и кости. Да се избягва месото. Болестите започнали в този лунен ден са едни от най-страшните.

Отношенията са напрегнати. Да се избягват изяснявания на отношения, влизане в спорове и конфликти. Най-добре е всички в семейството да се заемат с полезни дела и да се стремят към уединение. Стремете се към добри постъпки. С подрастващото поколение бъдете внимателни и гледайте да не ги докарате до раздразнение, тъй като сега са много лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора. Освен, че е необходимо е да се въздържате от негативни емоции, добре е да се простят всички обиди, не приемайте нищо навътре в себе си. Секс не се препоръчва. Интимните отношения водят често до разправии, обиди и заболявания по полов път.

Добре е навсякъде да е светло. Освен електричеството е добре да има запалени свещи, да се осветява всяка тъмно ъгълче. Молитвата може да ви помогне да очистите вътрешното си пространство, когато се чувствате объркани, нерешителни и не знаете по кой път да поемете.

Молитвата е начин, чрез който се предаваш, молиш за помощ и се отваряш, за да получиш подкрепа.

Новолуние в 20:35ч в знак Козирог.

Слънчев календар – 18 слънчев ден – Всичко трябва да правите с лекота и усмивка на лице. Постарайте се да внесете в света повече хармония и радост. Доставяйте удоволствие както на себе си, така и на другите. Хубаво е да има игри и занимания с децата, раздаване на подаръци. Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да общувате с приятели. Бъдете благодарни и милосърдни. Живейте с всички в съгласие и мир.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4834 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2022.01.02 | 09:56

4
Труден ден. Не практикувайте анелно

2022.01.02 | 06:52

3
Идваш ли?
ЗАКС

2022.01.02 | 06:35

1
"Препоръчва се очистване на физическото тяло и шлаките"... К`во? Ама някой май не е наясно със значението на думата "шлака", а? И*Д*И*О*Т*И!!!! Какво ме брига какво ми препърчва и_м_б_е_ц_и_л???? Купете си тълковен речник!!!!

2022.01.02 | 06:39

2
Закс ела да ти напълня резервоарчето

Добави коментар

Водещи новини