Мотото на денят: “Десет пъти премери и един път режи”

  • 07 декември 2021 06:03

  • 4272
  • 0
Мотото на денят: “Десет пъти премери и един път режи”
© Pixabay

Луната е на празен ход от 06:43ч до 13:50ч. Не се препоръчва нищо важно да се предприема.

Луната е в знак Козирог до 13:50ч на 7 декември

Да се избягва безпорядъка. Времето на практичните и разумни хора, но неподходящо за сантименталните. Не е подходящо за различни видове придобивки, в бъдеще ще има разочарование от направения избор. Препоръчително е хората, които работят с пари, да бъдат внимателни. Не вземайте кредити, не давайте заеми на приятели. После този човек може да ви стане враг.

Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете. Противопоказни са всички операции на зъбите и жлъчката.

Луната преминава в знак Водолей в 13:50ч, където ще остане до 16:54ч на 9 декември

Уязвими са сухожилията, вените, глезените, очите, нервната система.

Лунен календар – 4 лунен ден от 11:09ч на 7 декември до 11:52ч на 8 декември

Символ на деня е дървото на познанието, избор между доброто и злото. Денят, в който нашите прародители са вкусили от забранения плод и са били изгонени от Рая.

Обикновено денят преминава тихо. Добре е да се прекара в усамотение, в посвещаване на любимото хоби. Отделете време за себе си и за близките си. Не е подходящо време за колективна работа.  Физическото натоварване е добре да се избягва.

Бъдете внимателни и не извършвайте неразумни постъпки, не предприемайте прибързани решения. Мотото на днешния ден е: “Десет пъти премери и един път режи”. Това е най-успешното време за избор. Обмислете всички варианти и тогава анализирайте какъв избор съответства на вашите житейски ценности. Много тайни днес могат да станат явни, а казаните думи да се обърнат срещу вас.

Днес светът отразява вашите мисли, чувства, проблеми и недостатъци като огледало. Същото важи и за вашите близки. Ако днес поведението на партньора или детето ви се струва дразнещо, помислете върху това. Това, което ви дразни у тях, го има и вътре у вас. Ако сега давате съвет на приятел/ка за решението на техен проблем, лесно можете да видите решението на вашите собствени проблеми.

Днес всички думи притежават специална сила и следователно се изисква съзнателно отношение. „Казана дума, хвърлен камък.” Изреченото веднъж не се връща и дори случайно изпуснатата лоша дума може да причини зло. А думите изречени с добра помисъл, ще отидат за благо.

Седмичен хороскоп от 6 до 12 декември

Тежък ден за организма. Ако днес имате проблеми с мускулите или шийният отдел, това означава, че нарушавате законите на Вселената, вървите срещу божественото. 4 лунния ден не е подходящ за хирургични интервенции, дори медицински процедури не трябва да се провеждат. Уязвими са черен дроб, кожа, кръвоносната и лимфната системи. Възможни са и появи на алергични реакции. Болести започнали днес, обикновено протичат тежко и ако не се обърне внимание навреме, могат да станат хронични.

Секс – Нужно е да бъдете внимателни към интимните си връзки, особено ако не сте в брачни отношения. Използвайте по-леки форми на секс. Рискувате да се заразите от венерически болести, ако бъдете със случаен партньор.

Подстригване не се препоръчва.

Слънчев календар - 22 слънчев ден - Подходящо е освобождаването от всичко ненужно. Необходимо е да се освобождавате от всякакви зависимости. Денят не подхожда за нови дела. Може да пробвате да подновите тези дела, които сте изоставили. Не трябва нищо да планирате и да действате по предварителен сценарий. Избягвайте лошите мисли и пожелания.

Астро-аспекти:

Меркурий квадратура Нептун - Това е труден, стресиращ аспект. Тези дни се намалява способността за добри анализи, хората стават по-доверчиви към невярна информация. Правят се грешни изводи. Трудно се следват фактите, указанията и инструкциите и трудно става концентрирането в главните неща. Възможни са манипулации и измами от страна на нечестни хора. На никого не давайте пари на заем, тъй като тези пари едва ли ще ви се върнат. Не започвайте нови дела, не сключвайте сделки, не оформяйте кредити. Не подписвайте сега документи,  не подписвайте контракти, договори. Неблагоприятно за всички видове покупки.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4272 0

Свързани новини

Водещи новини