Седмичен хороскоп от 6 до 12 септември

  • 06 септември 2021 10:20

  • 8181
  • 0
Седмичен хороскоп от 6 до 12 септември
© Pixabay (архив)

По-важни астро-аспекти.

На 6 септември Венера квадрат Плутон

На 6 септември Марс тригон Плутон

На 6 септември Венера тригон Юпитер

На 7 септември Новолуние в 03:53ч в Дева

На 7 септември Слънце тригон Уран

На 10 септември Венера влиза в Скорпион

Венера квадратура Плутон – „всичко или нищо“

Луна през седмицата се движи през знаците – Дева, Везни, Скорпион и Стрелец.

Благоприятни дни за подстригване – 6, 7, 8, 10, 11, 12 септември

Благоприятни дни за боядисване на косата – 7, 8, 9, 10 12 (след 13:15ч) септември

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

07.09. 22:25 - 08.09. 06:22
10.09. 07:49 - 10.09. 09:06
12.09. 08:34 - 12.09. 11:36

Овен – Тази седмица може да бъде доста предизвикателна. Външните обстоятелства могат да дезориентират и да попречат на вашата дейност. Бъдете по-внимателни в отношенията с хората около вас. Това важи особено за колегите. Не трябва да казвате на никого подробностите за личния си живот - всяка ваша дума може да бъде използвана срещу вас и това може да повлияе негативно на репутацията ви. Свободните представители на знака ще имат възможност да влязат в романтична връзка и ще бъдат магнетично привлекателни. Внимавайте обаче на кого дарявате сърцето си.

Благоприятни дни – 12

Бъдете внимателни – 8, 9

Телец – Тази седмица не всичко ще върви добре. Може да се окаже затишие преди буря, особено ако работите в частен сектор, семеен бизнес и зависите само от себе си и от вашите действия. Не бива да губите енергията си напразно. Възможно е също да има повишено напрежение в романтичните отношения. Отношенията остават обвити в мъглата на несигурността. Пазете се от схващане, особено в областта на шията, раменете и горната част на гръбначния стълб. Дръжте очите и ушите си отворени, защото сега можете да срещнете щастието на всяка крачка. 

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 10, 11

Близнаци – Звездите не винаги ще ви улесняват. Насочете вниманието си към семейните отношения тази седмица. Може би в дома ви има много недовършена работа или въпроси за решаване и ще са необходими повече усилия, за да имате време да се справите с всичко. Някои напрегнати аспекти през периода могат да обхванат и областта на любовта. Напрежение, недоволство и прекомерни реакции от двете страни. Нервността и стресът могат да причинят храносмилателни проблеми. В края на седмицата ситуацията може да се промени към по-добро.

Благоприятни дни – 8, 9

Бъдете внимателни – 6, 7

Рак – Приятели, познати и роднини могат да ви въвлекат в цикъла на техните дела и няма да имате време да спрете и да помислите за себе си, за личните си дела и нужди. По това време е по-добре да се въздържате от нови познанства и контакти - всички те само ще ви разсейват от решаването на наистина важни въпроси. В настоящият момент сте по-податливи на вируси, така че внимавайте къде и при кого отивате, с кого излизате. Възможно е и активиране на хронични заболявания. Бъдете нащрек, за да не пропуснете добрите възможности.

Благоприятни дни – 6, 7, 10, 11

Бъдете внимателни – 8, 9

Лъв – Планетата Марс е във вашия втори дом. Тази енергия е изключително добра за вас. Трябва да се заемете с един или друг голям проект. С този транзит планетата ви прави особено устойчиви и силни. Във вторник там ще се състои новолунието. Дори не ви хрумва да избягвате предизвикателствата. Не, вие сте готови да отстоявате това, което е важно за вас, и по този начин проявявате невероятно постоянство. Успехите не са далеч за дълго и най-хубавото в това, че стоят на стабилна основа.

Благоприятни дни – 8, 9, 12

Бъдете внимателни – 10, 11

Дева – В първия ден на тази седмица повелителката на нощта Луната активира вашия знак, което говори за увеличени страсти. Настроението ви може да се подобри. Причината за това може да е среща с интересен човек на дълго пътуване или в социалните мрежи в Интернет. Можете да научите много и да разширите кръгозора си. Време е да започнете отначало с живота и да преоткриете себе си. Сега започвате нов път в живота си, който ще ви даде нов набор от възможности за преживяване на нови събития.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 6, 7, 12

Везни – Провокативният ви стил тази седмица може да доведе до усложнения в партньорствата. Ако искате да прекарате тези дни без сериозни конфликти, опитайте се да не обсъждате финансови въпроси с партньорите. Подобни теми са силно експлозивни и силно нежелателни за обсъждане. Възможни проблеми с храносмилателните органи. Животът и страстта се събуждат във вас, така че ще бъдете активни. Свободните Везни имат шанс да им се случи нещо хубаво тази седмица, евентуално да срещнат някого на много странни места или по необичаен начин.

Благоприятни дни – 12

Бъдете внимателни – 8, 9

Скорпион – Започва седмица пълна с предизвикателства за вас. Звездите ви съветват да бъдете по-рационални по въпросите на материалната сигурност. Може да сте склонни да похарчите много пари за стоки и услуги, които не са необходими в момента. В резултат на това бюджетният баланс може да бъде нарушен. Бъдете по-практични. Може да се сблъскате с някакви пречки и ограничаващи влияния. Може би нещо или някой ще ви попречи в делата. Факт е, че тези дни нивото на защитата на тялото ви намалява и затова ще бъде уязвимо.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 10, 11

Меркурий тригон Сатурн - време да се придаде практическа форма на добрите идеи

Стрелец – Точно в началото на седмицата Венера и Юпитер се срещат в славен тригон. Това ви дава невероятна харизма. Със своя чар и добро настроение ще вдъхновявате и печелите хората. Насладете се на безгрижните часове, които ви даряват тези прекрасни планети. Усмихнете се на малките досади в следващите дни. Доброто благоразположение, вкусът към живота, както и силата и енергията ще останат с вас през цялото време. Гледайте само напред, не поглеждайте назад, мислете за бъдещето. Наближават добри промени. Колелото на съдбата скоро ще се завърти за вас.

Благоприятни дни – 8, 9

Бъдете внимателни – 6, 7

Козирог – Много продуктивен период, през който можете да решите много важни задачи. Поставили сте си големи цели и наистина искате да ги постигнете. Ще почувствате, че успехът е много близко. В средата на седмицата може да се сблъскате с необходимостта да направите своя избор - действайте спокойно, без да бързате.  Има добри новини за вас: Слънцето, Марс и Уран са в тригон към вашия знак. Това е небесна гаранция за успех за всичко, което възнамерявате да направите. Сега можете да направите гигантска крачка напред по пътя си към постигане на целта си. Така че запретвайте ръкави и смело напред!

Благоприятни дни – 6, 7, 10, 11

Бъдете внимателни – 8, 9

Водолей – Още първият ден на седмицата Венера се среща в тригон с Юпитер, който е във вашия знак. Всичко, което трябва да направите, е да разперете ръце и да приветствате щастието! Задават се промени, чрез които можете да достигнете до нови брегове, но за да преминете на новият бряг, първо трябва да напуснете стария. Доверете се на интуицията си: тя ще ви помогне да намерите правилното решение, без да губите време за мислене. Опитите да се скрие важна информация от вас ще бъдат неуспешни. 

Благоприятни дни – 8, 9, 12

Бъдете внимателни – 10, 11

Риби – Тази седмица имате наистина фантастични звезди. Слънцето среща Уран в тригона на късмета във вторник. Този аспект ви създава добро настроение, връща радостта от живота и също така гарантира щастливи съвпадения, като например внезапно се намира решение на проблем или неочаквано важни хора влизат в живота ви. Все едно късметът да ви почука на вратата. Щастието и успехът ви съпътстват по всеки път и във всичко, което правите.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 6, 7, 12

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
8181 0

Свързани новини

Водещи новини