Венера във Везни

  • 17 август 2021 09:49

  • 3813
  • 0
Венера във Везни
© Pixabay

Венера, планетата на любовта и красотата, известна като Афродита в гръцката митология, ще се движи във Везни, на който знак е управител от 16 август до 10 септември. Тук Венера е в силна позиция и подкрепяща всички Венериански теми.

Навлизаме в период, в който ще трябва да насочим усилията да запазим мярката и баланса във всяка област. Добрата новина е, че сега се учим да живеем в настоящето и да изграждаме мостове към по-изпълнимо бъдеще. По време на този транзит интересът към светските удоволствия, естетическите и художествените въпроси може да се увеличи. И разбира се любовта може да почука на много врати.

Хороскоп за август

Венера в стихията на въздуха, като нейна управляваща планета, ще ни накара да търсим баланс във взаимоотношенията. Нуждата от общуване и взаимоотношения нараства при тази позиция. „Защо съм сам/а? Кога мога да намеря моя партньор в живота? Къде ще срещна моята сродна душа?" Задаването на такива въпроси са напълно естествени, докато е това влияние. Хората често ще флиртуват с или без повод, в готовност за нови запознанства. Венера в този знак ни напомня за човека, който се жертва за този, когото обича, или „няма нищо, което не мога да направя за него/нея“.

Възможно е също така да се чувстваме често нерешителни. Засилва се чувството за справедливост. В този период ще ни привличат ярки, елегантни, цветни и качествени неща. Комфортът, луксът и красивият външен вид могат да облекчат доста портфейла ни.

Седмичен хороскоп от 16 до 22 август

Тригоните на Венера със Сатурн и Северния възел на 22/23 август, ще донесат много щастливи дни. Можем да постигнем голямо удовлетворение, дори ако останем умерени по всеки въпрос. Това е щастливо време, в което може да срещнем хора, които ще добавят смисъл в живота ни. Докосването до Венера и Сатурн стабилизира емоциите, допринася за тяхната устойчивост и внася доза мъдрост във взаимоотношенията ни.

Първата десетдневка на септември може да предостави възможност да се приближите една крачка към целите на отношенията. Тригонът на Венера и Юпитер и квадратурата на Венера и Плутон на 6 септември сочат към поредица от трансформационни събития, свързани с взаимоотношенията. От приятелство до любов, от любов до брак, развиване и узряване процесите на взаимоотношенията. Емоционалните връзки са бурни, със сексуално влечение на преден план, страстни и интензивни чувства в сексуалните отношения, потиснати сексуални пориви, желание за контрол на връзката, чувство за собственост, ревност, власт и манипулация, експлозия на страст.

Какво да ви кажа още? Търсачи на любов, останете на линия! Няма случайности. Но времето не чака никой. Любовта обхваща „в полет“, не я оставяйте да си отиде или да се разминете с нея. Следвайте чувствата си, признайте това, което чувствате, не позволявайте на никой друг да влияе върху любовта ви и вярвайте, че любовта е дар.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3813 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини