Меркурий тригон Сатурн - време да се придаде практическа форма на добрите идеи

  • 04 септември 2021 10:39

  • 2962
  • 0
Меркурий тригон Сатурн - време да се придаде практическа форма на добрите идеи
© Pixabay

На 5 септември Меркурий образува тригон със Сатурн. Този аспект насърчава постоянството, помага за намирането на сериозен подход в действията. Мисленето в този ден (и близките дни около него) става практично, организирано, внимателно претегляне на взетите решения.

В този момент от взаимодействието на Меркурий/Сатурн начинът ни на мислене и общуване достига стабилност. Не е време да правим промени, а да се подготвяме да използваме ума си, така че е особено подходящо за онези задачи, които изискват умствена дисциплина и дълбока работа, например изучаване, преподаване или изучаване на нова интелектуална дисциплина. Въпреки това, не е благоприятно за работа, която изисква вдъхновение, интуиция и творчество.

Време е да дадем практическа форма на добрите идеи, които сме имали преди това. Сега трябва да планираме и организираме различните аспекти на живота си, да приложим идеите си на практика на материално ниво и да работим по дългосрочните проекти.

Добър ден за търговски дейности, сключване на сделки, договори с дългосрочна перспектива, както и за изготвяне на планове, определяне на стратегически цели. Сатурн представлява материалната реалност и Меркурий мисълта, която е в основата.

Целта на този транзит е да рационализира мисловния процес, комуникационните умения на човек и да опрости операциите.

Полезни съвети могат да бъдат получени от по-възрастни  и опитни хора или самите ние да станем съветници на другите. Това е благоприятен период за общуване с влиятелни фигури и лица заемащи важни постове.

Прекрасен период за лектори, които се занимават с преподаване на сериозни науки – математика, техника, наука, икономика, дисциплини изискващи организационен подход, както и за архитекти, специалисти, дизайнери.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2962 0

Свързани новини

Водещи новини