Колкото повече давате, толкова повече ще получавате

  • 14 март 2021 06:00

  • 4061
  • 0
Колкото повече давате, толкова повече ще получавате
© Pixabay

Луната е в знак Овен от 01:45ч на 14 март до 12:57ч на 16 март

Време на целеустременост и оптимизъм. Тъй като животът, когато Луната е в Овен, се отличава с интензивност, е необходимо да се помни, че получената енергия силно изостря емоциите. Нашите чувства през този период лесно се нараняват. Подсъзнателно човек се опитва да се защити. Струва му се, че едва ли не всеки, с когото комуникира, иска да го обиди. В този период нараства емоционалното напрежение, лесно се създават предпоставки за конфликти, спорове, разправии. Характерни прояви са нетърпение, импулсивност, желанието всичко да става бързо.

Възможни са пристъпи на мигрени, главоболия. Да не се вадят зъби, да не се правят манипулации по лицето. Полза ще донесе масаж на главата, притока на кръв към корените на косата ще ускори техния растеж и ще подобри общото състояние.

Седмичен хороскоп от 8 до 14 март

2 лунен ден от 07:29ч на 14 март до 07:50ч на 15 март

Символ на деня е рогът на изобилието. Обърнете внимание на правилното приемане на даровете на деня. Можете да сравните втория лунен ден с трамплин: скачате в непознатото, като скока на олимпийски шампион. Изхвърлете всички съмнения и страхове и смело продължете напред, без да се оглеждате. Ако не се съмнявате в правилността на решенията си, те със сигурност ще ви отведат до мястото, към което се стремите.

Ден за натрупване на енергия и осъзнаване на възможностите. Един от най-отговорните дни на лунният месец. Сега залагаме потенциала и тенденциите за развитие на ситуациите в нашия живот до периода на следващото новолуние. Вслушвайте се в своята интуиция. Добре е да не се приемат на външен план активни действия. Трябва да се прояви разумност, доброта и щедрост, да не се излъчва злоба. Алчността и завистта в този ден са наказуеми. Всичко, което отдадете днес с радост, ще ви се върне многократно. Бъдете щедри: „Колкото повече давате, толкова повече получавате“.

Болести проявили се през втори лунен ден трябва да се лекуват чрез билки и гладуване. Тези болести често имат свойството да се връщат повторно. Подходящо е за гладуване и начало на диета. Ако в този ден изпитвате рязко отвращение към определена храна, това е сигнал, че продуктите не са необходими на тялото ви и могат само да навредят.

Този ден не е за бурни страсти, а за прояви на топлота и нежност. Може да започнете реформи в семейството. Да се избягват конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща. Ако започне конфликт сега, твърде вероятно да продължи през целия лунен месец. Душата ви трябва да бъде уравновесена и спокойна. Без кавги, спорове, бурни разправии!

Сексът трябва да бъде празничен, забавен, оригинален. Това е най-доброто време да изпробвате нови сексуални техники, любовни игри, позиции. Идеалното време да добавите към сексуалния си живот нещо ново, неизвестно, нов нюанс. Не се страхувайте да експериментирате, тъй като добрият секс е творческият секс и колкото повече нови неща, толкова по-добре.

Подстрижка – подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи. След подстрижката в този ден, косите ви може да започнат да се навиват.

Покупки – може да купувате само това, което ви е крайно необходимо.

29 слънчев ден – Добре е да се посети храм. Най-добрият ден за молитви. Ако се четат много молитви днес, то може да установите лична връзка с небесните сили. Ден на благите проявления и начинания. Може да изберете нов път, да правите нови планове.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4061 0

Свързани новини

Водещи новини