Хороскоп за март

  • 28 февруари 2021 10:04

  • 7695
  • 0
 Хороскоп за март
© Pixabay

Овен – Скъпи Овни, през март някои от нещата може да изглеждат трудни. Първата фаза вече е започнала, така че нейните ефекти ще бъдат доста видни през този месец. Важно е да бъдете спокойни и да следвате пътя на логиката. През новия месец ще получите добри възможности за работа, но бъдете внимателни, ако влизате в нови начинания и партньорства. 

Март ще бъде много стресиращ и труден месец за вас по отношение на кариерата. Имате впечатлението, че заслужавате повече и с вашите действия можете безразсъдно да застрашите настоящата си позиция на работа. Марс ще има сериозно влияние върху поведението ви след първата седмица на месеца. Трябва да се въздържате от прибързани действия, за да не попаднете в ситуация, в която трябва да обяснявате на всички, че не сте виновни. Подхранвайте добри отношения с колегите. Ако се наложи да подписвате документи, уверете се, че всичко е законово правилно. Нужно е да сте предпазливи относно дейността си по отношение на финансите. Трябва да можете да управлявате рутинните разходи през този период и да спестите достатъчно пари за бъдещите нужди.  

Седмичен хороскоп от 22 до 28 февруари

Март ще донесе духа на личната трансформация, която ще се отрази във всички области на живота ви. Всички илюзии, които сте създали досега, ще започнат да се разпадат, така че духовната ви промяна ще изглежда много по-ясна. През този период ще стоите здраво стъпили на земята. Трябва да отделяте повече време на себе си и да разбере истинските си желания, ценности, да си поставите цели и да мислите за начините за постигането им. Заслужава си да се доведат до логическо заключение всички отложени дела и натрупаните проблеми. Понякога ще се чувствате, че времето сякаш е спряло и нищо не се случва, но този период трябва да се използва ефективно, за да работите върху себе си.

Трябва да се съсредоточите върху намаляването на стреса, като програмирате ежедневните си дейности – достатъчно релаксация и почивка да има. Здравословната диета и редовните упражнения ще допринесат за доброто здраве. През втората половина на месеца се пазете от нараняване. 

Марс и Венера могат да създадат конфликтни ситуации в личните отношения и трябва да изчакате до последната седмица на месеца, за да се насладите на истинска любов и страст. Не бъдете агресивни в подхода си към формирането на любовни съюзи. Давайте малко повече "свобода" на партньора си. Свободните представители на знака ще имат шанс да преживеят кратък флирт с някой, който ще ги привлича магнетично.

Телец – Скъпи Телци, пред вас стои един натоварен месец - нови проекти, нови задачи, нови ангажименти. В началото обаче трябва да прецените дали сте готови за нови предизвикателства. В противен случай може да започнете да работите по нещо и да се откажете на по-късен етап, защото няма да можете да понесете толкова много задължения. 

Обичате комфорта и плаването по спокойни води, но бъдете готови да положите малко допълнителни усилия, да запазите спокойствие и да обърнете внимание на всички важни делови/бизнес детайли в бурния период на промяна, който следва. Със сигурност ще бъдете по-активни, но ще усетите и провокациите на средата, на която може да ви е трудно да не реагирате. През този месец бъдете внимателни, когато се занимавате с финансови документи, които са важни за вас и вашето семейство. 

От 4 март до 23 април Марс ще бъде в знака Близнаци и ще ви подкрепя в начинанията ви, но и ще ви насърчава да харчите повече. Ако започнете нова работа, ще имате възможност да постигнете важен напредък. 

Грижете се повече за здравето си, което е чувствително. Пазете се от настинки и вируси. Свръхнапрежението, умората и емоционалното прегаряне могат да доведат до сериозно заболяване. Движете се и ходете повече. Не пропускайте да правите упражнения, които укрепват мускулите и ставите. Внимавайте да не правите нищо твърде физически рисковано, за да избегнете нараняване. 

Комуникацията със семейството и близките хора ще бъде малко специфична. Хороскопът ви съветва да не влизате в битки срещу „вятърни мелници“ и да правите грешна стъпка, опитвайки се да спасите близък човек от собствените му мечти.

От 21 март до 14 април Венера в Овен носи на Телеца тайна любов. Това ще бъде човек, на когото няма да можете да устоите лесно. Човек, който ще бъде доста упорит, за да ви спечели.

Благоприятна позиция на небето - транзитни Марс секстил Нептун

Близнаци – Скъпи Близнаци, очаква ви много динамичен месец, пълен с различни обрати. Тъй като стресът от бурния период зад вас леко отслабва, ще се чувствате много по-добре, но не трябва да забравяте, че е наложително да останете земни и рационални, въпреки че хората около вас ще бъдат нервни. 

Март ще е плодотворен и лесно ще се справяте с проблемите. Усилената работа и активният подход ще помогнат за реализирането на идеите. Месецът е благоприятен за насърчаване на нови проекти и установяване на делови отношения. Разговорите също обещават да бъдат успешни. Вашата отдаденост на работата, развита комуникация и красноречие ще помогнат за положителното развитие на деловата ситуация, а вашата общителност и харизма ще ви помагат навсякъде и ще отварят вратите пред вас. Много представители на знака ще получат шанс да намерят нова работа. Можете да очаквате забавяне на притока на средства, което разбира се ще ви донесе разочарование. Не забравяйте, че вашата роля е да преодолеете тези проблеми. Избягвайте да участвате в съмнителни дейности, за да не се сблъскате с кражби и измами. Не се притеснявайте от това, което казват хората, бъдете независими и вървете по своя път.

Хранете се здравословно и избягвайте храни с висок холестерол. Избягвайте също негативните чувства, не пожелавайте на никого зло, не се свързвайте с хора, които ви носят скръб и негативизъм. Разговаряйте с приятели и съмишленици, наслаждавайте се на живота и се зареждайте с енергия от любимите си занимания и разходки.

Близнаците, които са в семейни отношения, ще могат да се справят с разногласията с партньора си и да постигнат хармония. Едно пътуване или съвместно приключение би разчупило монотонността във връзката ви и би могло да има благоприятен ефект върху двете страни и да помогне да се сближите отново. 

Нуждата от приключения ще бъде силно подчертана, вашата неспокойна натура понякога ще иска да се успокои в значими отношения, така че е възможна романтика със стабилна личност. Тези, които търсят сериозна връзка, ще имат късмет през втората половина на март. По това време вероятността от съдбоносна среща е голяма.

Рак – Скъпи Раци, в началото на пролетта ще излъчвате специална аура на магнетизъм и привлекателност, която ще привлича много фенове към личността ви. Пред вас ще се отворят нови врати, не се страхувайте да влезете в тях решително и смело. 

Възможни са конфликтни моменти с колеги. Затова трябва да сте по-тихи от водата, по-ниски от тревата, да не казвате и да не правите нищо излишно. Не трябва да се избягват компромиси и да се правят отстъпки.

Вие сте в самия край на важни дейности, които сте започнали отдавна. Сега не е моментът да се отказвате, но помислете внимателно в посоката, в която се движите и се опитайте да вземете възможно най-добрите решения. Не забравяйте, че без значение как действате, важно е да сте сигурни, че правите всичко правилно. Можете да очаквате допълнителни разочарования в периода от 6 до 9 март. Може би това е идеален период, за да се отървете от всичко излишно в живота си. Март обещава да бъде доста благоприятен, но не трябва да губите своята бдителност, тъй като този период ще изисква бързи решения.

Месецът обещава да бъде богат на емоции и впечатления. Не се фокусирайте върху негативното и бъдете по-толерантни към недостатъците на близките и се опитайте да обърнете внимание на възникващите конфликти в полза на връзката, като работите върху тях. Вашите усилия, които полагате, за да осигурите стабилност и сигурност на себе си и близките си, ще ви се отплатят. Трябва да се научите да се абстрахирате и да се разсейвате от твърде бурни преживявания. Понякога ще искате да останете насаме със себе си. Следователно почивката не трябва да се пренебрегва. Трябва да се избягва преумора, въпреки че е доста лесно да се уморите, тъй като ще има много проблеми не само на работното място, но и в семейството. 

Хороскоп за февруари

Представителите на знака ще бъдат пълни с оптимизъм и светли надежди, а усещането за очакване на някои важни събития няма да ги напусне през целия март.

Лъв –Скъпи Лъвове, март ще бъде месец на активна работа, но не бива да се фокусирате само върху кариерата си. Не забравяйте да намерите време за културно развитие. Посетете изложби, представления и други културни събития. Разширете хоризонтите си, това ще ви помогне да отвлечете вниманието си от стреса и да изпълните душата си със светлина. Ще преминете през труден месец, когато ще липсва на моменти енергия, което може да доведе до емоционален дисбаланс. В същото време представителите на знака ще трябва да решават голям брой въпроси, свързани с финанси и кариера, така че ще трябва доста да се напрегнат. 

Особено важно ще бъде да подобрите душевното си състояние, което ще бъде обременено поради прекомерното напрежение. Дихателните практики, йога, медитация ще бъдат много полезни. За да поддържате оптимизъм и вътрешен дзен, практикувайте позитивни утвърждения, слушайте релаксираща музика, научете се да освобождавате напрежението и раздразнението и да приемате философски подход към трудни житейски ситуации. Не забравяйте, че вие сте единственият човек, който най-добре ще различи кое си струва усилията и кое не и не забравяйте: не всичко, което блести е злато. 

В началото на март се концентрирайте върху приключването на започнати по-рано дела, сега не е време за нови проекти.

Бъдете внимателни, ако работите с документи. Съществува вероятност от грешки. Хороскопът препоръчва на представителите на знака да се вслушват в мненията на по-опитни колеги и партньори. Работата в екип ще донесе по-ефективни резултати. По-предприемчивите и активни Лъвове ще имат отлични възможности да подобрят финансовата си стабилност.

Този месец трябва да инвестирате енергия за изглаждане и укрепване на отношенията с партньора. Лъвовете, които не са срещнали все още своята сродна душа, трябва да бъдат предпазливи, особено в началото на март, да избягват изкушението да потънат в страстна афера, към която се подхожда единствено с чувства, но без логичен анализ. Това, което се е разпалило толкова внезапно, ще изгасне също толкова бързо, но внимавайте да не се изгорите.

Дева – Скъпи Деви, вие ще изкарате март на положителна вълна. Ще бъдете изпълнени с енергия и готови за нови постижения. Месецът е благоприятен за решителни действия. Още след първата седмица нещата се връщат на правилното място. Ще срещнете много нови възможности. Вашето търпение сега носи голяма вътрешна сила и сигурност. Началото на месеца обаче крие риск от големи финансови разходи. Бъдете пестеливи и икономични. Харчете, но с мярка. 

В някои моменти може да срещнете трудности в живота, увеличаване на емоционалния стрес, което може да доведе до необмислени действия от ваша страна. Бъдете предпазливи. Вашият реалистичен подход ще срещне пречки при решаването на житейските проблеми. Възможни са машинации и действия на недоброжелатели срещу вас, но спокойната ви реакция, хладнокръвието и професионализмът ще помогнат да се справите с неприятностите. 

Посветете време на себе си, повече почивка и релакс. Добавете калций към вашата диета. Умерената физическа активност, джогинг, физиотерапевтични упражнения ще помогнат за тонизиране на тялото и облекчаване на болката. Началото на пролетта е подходящо време за освежаване на имиджа ви. Уговорете среща с козметик, актуализирайте гардероба си или направете нова прическа. Позволете енергията на промяната да влезе във вашия живот. Това, което може да ви притесни е апетитът ви.

Обвързаните Деви ще могат да подобрят комуникацията с партньорите си. Ще прекарвате повече време с приятели и семейството и ще се наслаждавате на занимания заедно. Свободните представители на знака ще имат възможност да срещнат някого в приятелска компания или в сайтове за запознанства, социалните мрежи. Март иначе е благоприятен за всички емоционални контакти. Стабилизиране на емоционалният живот. Някои ще получат втори шанс.

Везни – Скъпи Везни, в опита си да поддържате добър баланс във всички области през този месец, ще откриете, че имате повече алтернативи и начини да постигнете целите си. Успешно подновяване на някои делови (бизнес) контакти, споразумения ... Всичко, което неволно сте пропуснали или сте сгрешили през предходния месец, сега имате възможност да коригирате. Ще запомните март с добри резултати и големи промени към по-добро. Някои от добрите неща на този месец ще бъдат свързани с вашата работа, извършване на някои промени в тази област или получаване на оферта (възможност) за по-добра нова позиция. 

Не приемайте лекомислено работата, която изисква тясно сътрудничество с другите, и ако сте в състояние, изберете задачи, които можете да направите сами. За да направите всичко по-лесно и по-успешно, не позволявайте на никой от близките ви да повлияе на решението, което вече сте взели.

Най-добре да се посветите и да намерите хоби или изпускателен клапан, който ще ви освободи от стреса. Погрижете се за здравето си, отслабеният имунитет ще бъде податлив на атака от вируси. Вземайте витамини и подобрете диетата си със здравословни храни. 

Обвързаните Везни се съветват през март да бъдат по-толерантни, защото в противен случай ще имат проблеми в любовен план. Семейните ви отношения ще бъдат много противоречиви. Понякога ще има спорове за незначителни неща, които по-късно трудно ще бъдат потиснати. Трудно ви е да търпите грешките на партньора си, а от страст и ревност можете да кажете думи, за които ще съжалявате. Едно е сигурно - преди да започнете каквото и да е осъждане или разговор, успокойте се и помислете. Погледнете ситуацията от няколко ъгъла и не бързайте. Свободните представители на знака може да очакват да имат повече ухажори/ки и повече срещи този месец. Юпитер и Сатурн преминават в дома на любовта, така че ще имате много възможности.

Хороскоп за януари 2021

Скорпион – Скъпи Скорпиони, всяко постоянство ви носи благоприятни резултати още в началото на март. По отношение на парите, месецът е повече от благоприятен, защото Юпитер (управител на вашия дом на парите) е в хармония с други планети. Възможно е да получавате нови оферти и да приемете да вършите няколко задачи едновременно. Доходите има тенденция да нарастват, но това не означава, че парите ще идват лесно. Очаква ви много работа, но и много повече пари, отколкото сте очаквали. Парите ви мотивират да продължите да работите усърдно и вярно. Следвайте интуицията си, не се впускайте в несигурни инвестиции, ако искате да стабилизирате финансите си. 

През този месец мнозина ще претърпят някакъв вид загуба, която ще бъде шанс за нещо ново в живота ви. Жените трябва да бъдат по-внимателни с чувствата и емоциите си, тъй като могат да ги въвлекат в нежелани връзки или ситуации. Ако сте обидени или ядосани на някого, не търсете отмъщение. Вашата отрицателна енергия, насочена към този човек, ще се върне при вас с многократно увеличена сила. Здравето е стабилно, но са възможни болки във врата и гръбначния стълб.

Можете да очаквате засилен прилив на творческа енергия в следващия период. През този месец ще имате много повече срещи с хора, главно от вашия приятелски кръг. Сега е моментът да подобрите отношенията и с членовете на семейството. Именно от уюта на дома си ще черпите най-много сили този месец. 

Венера и Меркурий преминават през вашия дом на любовта, така че ще има повече топлина във връзката ви. Март е идеален месец за задълбочаване на интимните отношения с любим човек. Ще имате възможност да укрепите връзката си с партньора си и гледайте да не пропускате тази възможност.

Свободните Скорпиони също ще се радвате на хармонична връзка през март! Ако сте неженени, ще срещнете човек, който се интересува много от вашия свят и с когото можете да провеждате дълги разговори. Възможно е между вас да се породят емоции. Точно когато си мислите, че нямате късмет в любовта, ще ви се случи нещо хубаво.

Стрелец – Скъпи Стрелци, навлизате в активен период, когато ще можете да се отървете от старите проблеми и да освободите пространството си за нови събития. Можете да направите много, ако можете да планирате всичко внимателно. Март е чудесно време за трансформация, много от вас ще преоценят живота си и ще осъзнаят, че биха искали да се променят с радост.

Хороскопът на за март обещава много работа, но и успешно развитие на делата за всички активни представители на знака. Много Стрелци ще почувстват желанието да променят нещо в живота си, така че ще започнат да инвестират пари в нови проекти. 

Препоръчва се да се подготвите за конфронтация с неблагоприятни външни обстоятелства. По пътя към желаното, препятствията ще бъдат проблеми с другите, трудности при реализиране на желаното или при постигане на замислените цели. Желателно е да се научите как да се адаптирате към новите условия, независимо колко трудни са те. Не се обезсърчавайте, ще имате достатъчно сила, за да се справите с всичко планирано. Много е вероятно да срещнете някой през март, който ще играе ключова роля в кариерата ви.

По-добре е да отложите покупката на недвижим имот, има голяма вероятност от проблеми, по-висока стойност, непредвидени ситуации. Избягвайте също хазарта, рискованите инвестиции, финансовите авантюри, опитите да забогатеете бързо и не съвсем законно и се въздържайте от неочаквани разходи. Не забравяйте да отделите време да се погрижите за себе си, да актуализирате стила и имиджа си.

Възможни са обостряния на хронични заболявания в началото на месеца, както и настинки. Не се отказвайте от лечение, не се надявайте, че ако не обърнете внимание, всичко ще отмине от само себе си. Възможни пристъпи на безсъние, свързани с напрежение. Подарете си повече почивка и се научете да се отпускате, да се изключвате от проблемите. Ароматерапия, релаксиращи вани със сол и масла, медитация и курс от масажи ще ви помогнат да постигнете желаното състояние и да облекчите напрежението.

Трябва да се съсредоточите върху възстановяването на изгубени контакти, включително контакти с любими хора. Краят на месеца ще бъде богат на събития.

Козирог – Скъпи Козирози, март е пълен с активност, жизненост, развитие, напредък. Идва благоприятен период за решаване на важни работни въпроси, за придобиване на нови знания. Готови сте да работите по нови проекти. Решете ясно какви цели сте си поставили и как ще ги постигнете. Не се страхувайте да поемете изпълнението на амбициозни проекти, за това ще имате достатъчно ентусиазъм и смелост. 

Може би поради несъответствието между желаното и действителното, мнозина ще изпаднат в униние, но ще бъде по-добре, ако извлечете максимума от ситуацията, преоцените ценностите си и започнете да се движите в правилната посока. Ще бъдете докачливи и лесно ще се обиждате от всякакви отрицателни отзиви за вашите действия. През този месец ще инвестирате повече енергия в създаването на комфорт в личния си живот. 

Въпреки че ще имате много енергия и ентусиазъм в работата, имайте предвид, че всеки се нуждае от почивка от време на време. Старайте се да бъдете креативни. Задълженията, които възникват, няма да търпят пасивност, така че от вас се очакват рационални решения и бързи реакции. Погрижете се за укрепване на имунната система и оздравяване на организма. Коригирайте режима на хранене и сън, добавете към вашата диета плодове и билки, покълнали семена, витамини. Изхвърлете старите неща, освободете пространството и вкарайте в него енергията на пролетта и живота.

Отношенията с приятелите и семейството също ще претърпят промени. Може да искате да спрете да общувате с някого, но не бързайте да правите заключения. Може да се окаже, че някой ваш близък се нуждае от вашата помощ или грижи.

Връзката, в която сте в този период, може да бъде проблематична, ако упорито се опитвате да получите от партньора си това, което той не е в състояние да направи. Търпението е единственото лекарство тук. Постарайте се да дадете на любимия си човек достатъчно разбиране и внимание през новия месец и да му бъдете опора.

Ако сте сами, ви очаква много динамичен месец в любовен план. Ако търсите любов, не забравяйте да се възползвате от това време, защото сега лесно ще можете да намерите общ език с всички. Звездите ви съветват да бъдете по-смели, да изразявате емоциите си, да сте директни и да не правите твърде забулени намеци.

Водолей – Скъпи Водолеи, за вас март може да бъде време на промени, които ще настъпят неочаквано в живота ви. Препоръчително е да анализирате събитията от последния месец. Направете правилните заключения, трансформирайте емоциите, старайте се да развиете творческият си потенциал. 

Марс ще влезе в знака на Близнаци на 4 март и ще ви мотивира да работите по-усилено по проекти, но това ще изисква от вас да положите по-големи усилия. Доверете се на инстинктите си, не оказвайте натиск върху колегите си с авторитета си, бъдете готови да си сътрудничите. Бъдете внимателни, когато работите с жени, тъй като това може да създаде проблеми. Не се препоръчва да проявявате лидерски качества, в някои случаи дори е за предпочитане да останете в сянка. Бъдете търпеливи и не вземайте прибързани решения, защото не всичко, което виждате е истина. Трябва да се вслушвате повече в интуицията си, това ще помогне да се анализират правилно хората и техните действия, входящата информация и да се вземат правилните решения.

Годишен хороскоп за 2021 година (Втора част)

Започнете да спестявате, ако не искате да изпитвате дискомфорт във финансовия сектор. Научете се да управлявате разумно ресурсите си. Материална стабилност очаква тези, които внимателно ще обмислят всяко свое действие. Трябва да се опитате да обърнете всяка ситуация в своя полза. За това е достатъчно да бъдете практични и разумни.

Месец март ще ви донесе добро здраве и добро настроение, но това не означава, че можете да пренебрегнете фитнеса и здравословното хранене. През месеца внимавайте за алергии, заболявания на синусите и дихателните органи. 

Повечето Водолеи този месец ще бъдат фокусирани върху семейството и грижите за близките. Любовният живот на представители на знак Водолей ще бъде емоционален, с положителни и неочаквани преживявания. Юпитер, планетата на голямото щастие е във вашия знак, така че можете да се надявате на късмет в любовта.

Риби – Скъпи Риби, през март ще откриете нови източници на енергия, които ще ви помогнат да преобразите живота си, да разгърнете креативността си и да привлечете събитията, които искате.

На работа ви очакват различни препятствия и изглежда сте доста уморени и изтощени и нямате мотивация да се борите за мястото си. Препоръчително е да бъдете по-спокойни и да помислите два пъти, преди да вземете окончателно решение. За вас това не е идеалният месец за започване на нов бизнес/работа, така че е най-добре да сте благодарни за това, което имате и да се опитате да запазите настоящата си работа.

Ще бъдете подложени на скрити влияния. Може би ще се намерят недоброжелатели във вашата среда, които се опитват да ви навредят или да ви подведат умишлено. През март ви очаква период на финансова нестабилност в семейния бюджет, така че бъдете внимателни с разходите си и ги планирайте добре. Този месец ще направите важна покупка за дома си, от която вие или вашето семейство ще имате нужда.

Възможни са проблеми с напълняването, затова е добре да следите диетата си. Избягвайте нездравословна храна и сладкиши. Все пак се старайте да бъдете умерени във всичко.

За обвързаните Риби е труден емоционален период, който поставя на изпитание емоциите. Старайте се да поддържате равновесие във връзката и да се вслушвате в мнението на половинката си. Понякога може да ви се струва неясно от какво се нуждае вашият партньор, за да се чувства обичан, но вие ще можете да усетите неговите нужди. Помислете за всичко това, а може би е време за промяна. 

Месецът е богат на събития в личния ви живот, защото Слънцето, Венера и Меркурий преминават през вашия знак. Тяхното влияние ви прави особено привлекателни за представителите на противоположния пол, така че има всички шансове да започнете нова любовна връзка. Възможна е нова и вълнуваща връзка, която първоначално ще бъде повече духовна, отколкото физическа. Това обаче може да е кармична среща.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
7695 0

Свързани новини

Водещи новини