Меркурий в съвпад с Юпитер

  • 05 март 2021 11:07

  • 1581
  • 0
Меркурий в съвпад с Юпитер
© Pixabay

На 5 март Меркурий влиза в съвпад с Юпитер. Този транзит е краткотраен (от 1 до 3 дена), защото Меркурий е бърза планета. Под транзити в астрологията се разбират движенията, извършвани от планети. С благоприятен транзит можете да очаквате да получите награди, успех в делата и пътувания.

Юпитер във Водолей се чувства страхотно и там той изразява своите най-добри качества! Той носи голям оптимизъм и нови възможности, където и бързият Меркурий преминава. Тъй като Юпитер също така е голям моралист, това носи както справедливост, така и награди.

Транзитът спомага за позитивно отношение, оптимистични мисли и планове, готовност за нови връзки и запознанства, които, съчетани с доброжелателност, откритост и любопитство, отварят много врати. Появяват се нови идеи и перспективи за тяхното прилагане или разширяване на вече въведените. Необходимата информация буквално намира този, който се нуждае от нея, просто трябва да можете да я видите и чуете.

Неочаквано могат да се появят нови възможности

Случайното запознанство тези дни може да донесе късмет и да даде възможност или да насърчи план или идея, които са възникнали в резултат на тази среща. Хората лесно се свързват, намират взаимноизгодни точки за контакт, бързо се договарят за сътрудничество или взаимна подкрепа и без да губят време за дълги споразумения.

Има възможност да се привлекат висококвалифицирани специалисти към работата или да се намери печелившо приложение на техните знания и умения. Това е много добър момент да се подпише договор, обещава да бъде успешен и дългосрочен. По този начин, хората получават полза и удоволствието от общуването, нови знания и умения в процеса на тази комуникация.

Съвпадът между Меркурий и Юпитер, както казахме е краткотраен, но е подходящ за интелектуална дейност, изследвания; посредническа и промоционална дейност, за срещи, речи, лекции, пропаганда, за сключване на споразумения, за подписване на договори, за поемане ангажименти; за важни и правни документи; да се решават правни проблеми, да се обжалва при адвокатите; за пътуване, преместване; за обжалване пред по-висшите органи; за професионална консултация, тестване на техниката; за комуникиране с медиите и издателите; за въпросите на образованието и културата; за обучение, полагане на изпити, защита на дипломи и дисертации, професионално развитие; за благотворителни дейности.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
1581 0

Свързани новини

Водещи новини