Неочаквано могат да се появят нови възможности

05 март 2021 05:59

Неочаквано могат да се появят нови възможности
© Pixabay
4443 0

Луната е в знак Стрелец от 00:44ч на 5 март до 04:21ч на 7 март.

Денят се отличава с емоционална стабилност, стремеж към премереност и ред. Активността също се засилва. Хората стават по-изпълнителни към препоръки и съблюдават режими, иска им се да дават съвети и да помагат на другите. Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност. Преминавайки през този знак Луната носи философска и идеалистична нагласа на хората, търсене на справедливост. Лесно се усвоява всяка информация. Добре е не само да се усвояват нови знания, но и да се предава опита на другите. Опасни са проявите на прекомерен оптимизъм и гордост. Ограниченията се понасят трудно.

Уязвими са кръвоносната система, черния дроб, жлъчката и тазобедрените стави. Не натоварвайте черния дроб с алкохол и мазна храна. Да не се преяжда.

22 лунен ден от 00:41ч на 5 март до 01:55ч на 6 март

Ден за получаване на мъдрост и нови знания. На този ден се увеличават способностите на човека за творческо и духовно обновление, засилва се интуицията. Добър ден за медитация върху сакрални символи, мандали, янтри, карти таро. В главата ви могат да се появят нови оригинални решения и нови идеи, могат да ви дойдат брилянтни решения на стари проблеми. Изведнъж могат да се появят нови възможности.

Пред човек могат да се открият широки перспективи за достигане до щастието и от които е нужно да се възползвате. Препятствията, които застават пред вас не са големи проблеми, а служат само като тренажор. Необходимо е да видите положителната страна на всичко, което се случва с вас и да осъзнаете, че изхода от сложната ситуация е там, където е и входа.

Седмичен хороскоп от 1 до 7 март

Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех или наслада. Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми и неуправляеми събития. Не трябва да се претоварвате физически и емоционално. Избягвайте спорове и конфликти. Днес не вземайте сериозни решения, съсредоточете се върху по-обикновените въпроси.

Този ден е много подходящ за общуване, защото хората сега не са склонни да се преструват и да лъжат. Те са готови да споделят мислите си и да окажат безкористна помощ. Добре е да проявите своята щедрост и великодушие, да направите подарък на някого, дори нещо дребно да е. Бъдете щедри по отношение на децата.

Днес е необходимо да се диша много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията. Пазете си нервите и здравето. Заболявания появили се днес са доста опасни. Единственият лунен ден, когато употребата на сладко е желателна и се приветства. Също употребявайте повече зеленчуци, изобщо растителна храна в големи количества.

Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

Двадесет и вторият лунен ден е благоприятен период за всички видове покупки, но особено за закупуване на сладкиши и алкохолни напитки, по-специално добри вина и коняци. Освен това сега е добре да купувате всичко, свързано с духовността и мистиката, свещени предмети, броеница, фигурки на богове.

Може след подстрижката в този ден да придобиете нещо ново, но също така може да се сдобиете с няколко излишни килограма. В този ден има смисъл само подравняването на косата, да оправите линията на бритона.

20 слънчев ден – Хубаво е, ако намерите метален предмет и то остър – знак за разплитане на заплетени проблеми. Лошо е, ако падне остър предмет – знак за спорове и разправии. Ако върху вас се нахвърлят животни – знак, че сте останали без небесна защита. Ако намерите перо от птица – очаква ви блага вест.

Нежелателно е да хитрувате, да мързелувате. Не се поддавайте на провокации на дръзки и нагли хора. Хубаво е да се помолите на Предците и да поискате помощ и закрила от тях, особено за дома и семейството.

Ивелина Пенчева
Ивелина Пенчева
Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4443 0

Свързани новини

Водещи новини