Ден, в който могат да настъпят непредвидени събития

  • 21 ноември 2020 06:27

  • 3242
  • 0
Ден, в който могат да настъпят непредвидени събития
© Pixabay

Венера преминава в знак Скорпион

Слънцето преминава в знак Стрелец

Луната се движи на празен ход от 02:50ч днес до 06:07ч на 22 ноември

Луната e в знак Водолей до 06:07ч на 22 ноември

Нараства интереса към всичко ново, необичайно. Засилва се стремежа към свобода и независимост. Не се препоръчва сега човек да се товари с отговорности и задачи. Благоприятно време за общуване с хора, които споделят като вашите интереси. Не се препоръчва никого да допускате вътре в душата си.

Грижа за кожата – Противопоказни са всякакви сериозни процедури за грижа за кожата - дълбок пилинг, апаратна козметика, пластична хирургия. Подходящо е за антистресови маски, билкови отвари, маникюр, педикюр.

Във фитнеса се препоръчват само общоукрепващи упражнения. Подходящо време за закаляване, обливане с хладка вода.

Всичко, което идва при вас днес - като хора, информация, събития – следва да се разглежда като необходимост за вашето духовно развитие

Продължава 7 лунен ден до 13:17ч на 21 ноември (от 12:41ч на 20 ноември)

Подходящо е да се прекара времето на спокойствие, в уединение. В този период става енергийно преструктуриране на тялото и е много опасно да се говорят лъжи, клевети и да имате лоши мисли. Може да ви провокират да говорите, но внимавайте какво ще кажете и не произнасяйте лоши и неприлични  думи. Като цяло е по-добре да говорите по-малко. Всичко изречено може бързо да се сбъдне.

Може да се подстригвате до започването на 8 лунен ден в 13:17ч, после по-добре се откажете.

Следва 8 лунен ден от 13:17ч на 21 ноември до 13:46ч на 22 ноември

Активен ден, в който могат да настъпят непредвидени събития. Ден на промените. Може да възродите старите проекти, но могат да възникнат и нерешени и забравени проблеми, да напомнят за себе си стари дела, затова е важно бързо да умеете да реагирате. Не трябва да им оставяте време за развитие. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало.

Целта на деня: вътрешно да се преобразим, да пуснем страховете си, да открием творческата си страна, да изразим своята индивидуалност. На този ден във всеки човек „изгаря” по нещо старо и отживяло, за да заеме неговото място нещо ново. Това е ден на очистване и вътрешна трансформация. Настроението може да е променливо, защото денят е проектиран да се отървем от страховете, съмненията, негативните чувства. Метафорично „изгаряме” отвътре.

Работа: по-добре е да отложите финансови транзакции. Общуването да се сведе до минимум - хората могат да бъдат нервни и раздразнителни. Препоръчва се да общувате само с приятели и близки хора. Много е важно да се избягват кавги и конфликти.

Това е чудесен период за творчество. Ако ви посети вдъхновението - това е добър знак.

Време за обновление, очистване, преход в ново качество. Добре е да се очистите от всичко, което ви тегли назад. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало. Водата днес има голяма лечебна сила. Но с огъня бъдете предпазливи – внимавайте за пожари и аварии.

Хубаво е да се отиде на църква, да се поговори със свещеник или духовен наставник. Гледайте пламъка на запалена свещ, това ще ви изчисти от натрупаните негативи. Представете си как всички обиди и неволи изгарят в него.

Секс - В интимните отношения трябва да сте много внимателни в този лунен ден. Най-добре е да се откажете от него. Могат да възникнат някакви усложнения. Емоционалният фон е нестабилен.

Покупки – подходящо е само да антикварни вещи или втора употреба. Другите няма да донесат радост и може да се появят проблеми.

6 слънчев ден – Старайте се да направите нещо приятно за другите: изричането на искрени комплименти е най-малкото, което можете да сторите. Обезателно отделете време на своите деца. Ако обърнете внимание на дете в този ден, направите нещо хубаво за него и го зарадвате, целия месец ще намирате щастие. Необходимо е да действате според емоциите си – сърцето най-вярно ще ви подскаже какво да направите.

Novini.bg
3242 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини