Всичко, което идва при вас днес - като хора, информация, събития – следва да се разглежда като необходимост за вашето духовно развитие

  • 18 ноември 2020 06:05

  • 3067
  • 0
Всичко, което идва при вас днес - като хора, информация, събития – следва да се разглежда като необходимост за вашето духовно развитие
© Pixabay

Луната e в знак Козирог до 22:26ч на 19 ноември.

През това време хората са праволинейни, но им липсва чувство за такт и всякаква дипломация. Добре е всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате всякакъв безпорядък. Не е най-доброто време за взаимодействие с началството и с държавните структури. Вероятно ще има задръжки и препятствие в делата. От друга страна е  благоприятно за планиране и дългосрочна работа.

Изкушения ще дебнат отвсякъде

Уязвима е костната система. Ако не  е спешен случая, не се препоръчва да лекувате и вадите зъби. Неблагоприятно е да се обръщате към знахари и чакръкчии за наместване на прешлени и кости, лекуване на гръбначния стълб. Добре се поддава лечението на гастрит и язва.

Продължава 4 лунен ден до 11:00ч.

Доминиращ 5 лунен ден от 11:00ч на 18 ноември до 11:56ч на 19 ноември

Пети лунен ден се смята за добър и щастлив. Негов символ е Еднорога, който означава чистота и целомъдрие. Всичко, което е свързано с духовното развитие, със самоусъвършенстването се приветства.

Ден, в който ясно чувстваме предопределението на съдбата. Добре е да се правят планове за бъдещето, тъй като този е най-важният ден от първата фаза на лунния месец. Всички действия и постъпки трябва да бъдат добре обмислени. Не се препоръчва да се започва нищо ново. Бъдете внимателни при оперирането с парични средства. Хубаво е да сте на път в този ден.

Всичко, което идва при вас като други хора, информация, събития – следва да се разглежда като необходимост за вашето духовно развитие. Няма нищо случайно и нищо ненужно!

Добре е да сведете контактите до минимум и да прекарате повече време в уединение, в безопасна обстановка. Ако ви се доплаче, направете го. Не сдържайте сълзите си – те ще ви пречистят. Пазете вещите си – това, което загубите, ще е безвъзвратно и няма да се върне повече при вас. В този ден не трябва на никого да пожелавате зло, да се ядосвате или да се разстройвате. Често се променя настроението, затова се придържайте към „златната среда”.

Физическото натоварване укрепва тялото и духа. Благоприятно за хата йога. Не  е добре да се разболеете в този ден, организмът е отслабен. Храната се усвоява добре, може да ядете каквото ви харесва.

Секс – Действа като лечебно средство за тялото и душата. Трансформира натрупаното напрежение и стрес в чиста енергия на радостта и любовта.

Зачатие – Неподходящо за зачатие. Дете, заченато в това време, ще има тежка съдба и много врагове.

Подстрижката (след 11ч) привлича благополучието, увеличава благосъстоянието, харизмата.

Покупки – Днес може да купувате всичко, каквото искате – от битова техника до детски играчки.

3 слънчев ден – Най-мощният по отношение на думите слънчев ден. Всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, дори най-незначителната фраза. Най-добрият ден за молитви (особено в началото на деня), за изчистване с помощта на огън и четене на мантри, за посещение на храм. Повече време прекарайте у дома си. Денят е добър за музика, пеене и четене на книги. Хубаво е да се посвети денят на близките, на занимания с домашните дела и семейството. Благоприятно е за съпружески отношения.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3067 0

Свързани новини

Водещи новини