Съдбата може да ви изпрати изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи

  • 19 май 2019 06:34

  • 5029
  • 0
Съдбата може да ви изпрати изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи
© Pixabay

Пълнолуние в 00:12ч в знак Скорпион, което съвпада с 15 лунен ден, който се счита за сатанински и продължава до 21:25ч. (от 20:17ч от 18 май)

Бягайте от всякакви конфликти, не се забърквайте в спорове и кавги. Важно е да се контролирате, да бъдете изключително внимателни, бдителни и съзнателни. В противен случай съществува риск да извършите някаква безотговорна постъпка, грешка, да се понесат загуби, да се направи нещо, което би довело до поредица от неуспехи или нежелани последици. Ето защо, преди да кажете нещо, помислете внимателно, поемете дълбоко дъх и пребройте до 10. Като цяло неделята е по-добре да се посвети на почивка, а не на работа. Съдбата може да изпрати изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи.

Ако е възможно, намалете комуникацията с негативни хора. По-добре е да прекарате времето си в тишина и уединение или с приятели. Практиките на медитация и повтаряне на позитивни утвърждения ще бъдат много полезни. Положителните настройки ще ви помогнат да се настроите към най-доброто. Помнете, че мисълта е енергия. И произнасяйки всяко утвърждение, вие насочвате енергията на Луната към реализацията на вашето намерение и укрепването на биополето. Духовните практики ще ви накарат да се чувствате спокойни, силни и защитени.

Как да избегнете проблемите в Пълнолуние:

Не вземайте важни решения под влияние на емоциите и сами - решенията ви на 19 май могат да бъдат погрешни, дори и да изглеждат в момента правилни.

Проверявайте всяка информация, която идва при вас в този лунен ден. Не се поддавайте на ласкателства, убеждения, внушения. Съществува опасност да станете жертва на измама, предателство.

Не се поддавайте на негативност, мързел, апатия и инстинкти. Всичко това ще ви тласне към нещо вредно или към някакъв вид ексцесии. Добре е да се въздържате от всичко, после може да съжалявате.

За да избегнете проблеми, трябва да се настроите по позитивен начин. Не приемайте живота твърде сериозно. Не приемайте коментарите на други хора като причина да ви наранят. Отнасяйте се към всичко, което може да се случи на 19 май с малко ирония. Проблемите скоро ще се разпаднат, настроението ще се подобри и животът ще се върне към нормалното.

Луната е в знак Стрелец от 04:22ч, където ще остане до 10:57ч на 21 май.

Основни тенденции: Луната в Стрелец насочва към справедливост, директност, търсенето на истина, възбужда неясни стремежи. Появяват се нови интереси, особено към духовното.

Уязвими органи: таз, тазобедрени стави, сухожилия, черен дроб, кръвоносна система.

Комуникация: добре е да се общува с приятели, за нови запознанства. Всяко сътрудничество с противоположния пол ще бъде от полза. Възможен е успех в любовните дела, можете да се решите на авантюра.

Внимание: Въздържайте се от процедури за кръводаряване и кръвопреливане. Рискът от инциденти се увеличава, особено в планините и под земята.

Следва 16 лунен ден от 21:25ч на 19 май до 22:29ч н 20 май.

Днес е 30 слънчев ден – Време за сериозни избори, за завършване на старите дела, но да не се започват нови. Хубаво е да прекарате повече време в семеен кръг, сред близки хора и по-малко сред странични. Старайте се да бъдете повече на светло, дори като спите е хубаво да има лека светлина, леко сияние. Благоприятно е да гори огън в днешния ден. Добре е да се посети храм, да се почетат починалите, да се четат молитви (много добре изчистват), хубаво е да се медитира на огън (или запалена свещ). Необходимо е очистване от всичко старо и излишно.

Позитивно утвърждение:

„Имам всичко, което ми е нужно” – Бъдете благодарни за всичко, което имате, всичко важно и необходимо за вашето съществуване. Наслаждавайте се на този свят и възможността да живеете в него. Повтаряйте си често това утвърждение, за да си напомняте, че цените живота, вашите близки и себе си.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5029 0

Свързани новини

Водещи новини