Нараства увереността в собствените сили

  • 04 октомври 2018 06:14

  • 4607
  • 0
Нараства увереността в собствените сили
© Pixabay

Луната e знак Лъв от 00:13ч до 02:20ч на 6 октомври.  
Повечето дела ще ви се удават с лекота. Нараства увереността в собствените сили. Енергийният потенциал в това време е висок. Подходящо за празненства и веселие, приятелски срещи, флиртове, затова не се лишавайте от радостните мигове на живота.

Луната в Лъв кара да "пее" цялата кръвоносна система. Сега тя е много по-активна, отколкото в други дни. Понякога гърбът боли повече и сърцето може да "се размърда" малко. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през днешния ден. Не трябва да се прахосват физическите сили напразно.

25-ти лунен ден, започва от  01:31ч на 4 октомври и продължава до 02:41ч на 5 октомври.

Ден на пасивност, усамотение и покой, ден за съсредоточаване, самовглъбяване, за вътрешна работа. Опитайте се да видите всяка една ситуация в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, обмислете живота си и това, как вие възприемате света. Всеки знак през този ден трябва да се възприема като указание за нещо.

Сега вашият тънък, душевен свят е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Не допускайте никого до душата си. Избягвайте теми за личния си живот. Даже събеседникът ви да е сериозен и надежден човек, не се препоръчва душевен стрийптиз. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, но не нарцистично, а да приемете себе си с всички плюсове и минуси.

Счита се, че тихия глас на интуицията днес е гръмогласен. Нищо случайно няма особено днес. Обръщайте внимание на всички знаци. Ден на пророчествата и предсказанията. Може случайно да отворите книга в този ден и да откриете търсеният отговор или необходимата ви информация. Ще почувствате със сърцето си. Логиката и разумът сега минават на по-заден план. Подходящо време за медитация, самовглъбяване, размишления, за активна вътрешна работа. В този лунен ден чрез вътрешният ви глас говори вашият ангел-пазител или демоничният изкусител. Зависи с какво е зает ума ви (на каква вълна сте настроени) и кой ще вземе превес от тях.

Девиз на деня е “Бързай бавно”. В този ден не трябва да се бърза. Не се препоръчват активност, прибързаност, суета. Не трябва да започвате нищо ново, никакви важни дела, но трябва да завършите незавършеното. Да не се правят нови планове. Не хабете излишни сили. Избягвайте случайните контакти и изненади.

Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото са ушите, не трябва през този ден да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират.
Ден за очистване от шлаките - физически и духовни. На заболявания възникнали през този ден трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.

Секс -  Подходящ е чувственият и бавен секс. Бързият секс не се препоръчва. Създайте романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко червено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.
Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, защото всяко нарушение на структурата води до влошаване на работата на енергийно-информационното поле.

В сънищата човек се измъчва от отрицателна енергия, в тях прониква нечиста сила.

Днес е 18 слънчев ден – Хубаво е да се смеете, да се радвате, да се веселите, да има развлечения, игри и занимания с децата, даване и получаване на подаръци. Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да общувате с приятели. Добре е да се обменя информация и опит.

 

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4607 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини