Меглена Кунева: Никой не се притесняваше от моята сила

  • 02 юни 2012 15:23

  • 1397
  • 5
Меглена Кунева: Никой не се притесняваше от моята сила
© булфото

Никой не се притесняваше за моята сила, когато бях главен преговарящ за членството на България в Европейския съюз, което беше успешно и което осигури милиардите за днешното строителство на магистрали.

Така председателят на Сдружение "България на гражданите" Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 отговори на въпрос на жител на Хасково: "Ще издържи ли на бабаитите от ляво и от дясно?"

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, и Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на да се готвят - когато Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 захапе нещо, не пуска", коментира и съучредителят на Сдружението Даниел Вълчев на срещата с жители на Хасково.

Точно в 12.00 часа участниците в срещата почетоха със ставане на крака паметта на Ботев и геройски загиналите за свободата на България. След това Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 препоръча на всички присъстващи, когато се приберат по домовете си, да прочетат някое от произведенията на Христо Ботев.

"До дни на интернет-страницата на "България на гражданите" ще бъде публикуван нашият прочит на Доклада на ЕК за икономиката, с възможност за коментари", съобщи по-късно пред журналисти Кунева. Тя обясни, че вече е прилагала тази практика в преговорите за присъединяване към ЕС.

Цитирайки констатациите в Доклада, Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 наблегна на увеличаващата се безработица, която би могла да се пребори само с активна политика на пазара на труда и повишаване на възможностите за заетост. Председателят на "България на гражданите" подчерта, че страната ни е силно зависима при вноса на енергия и това е констатирано от Брюксел.

"Трудът, образованието и енергетиката са определени като сектори "без амбиция", подчерта Кунева. По думите й, управляващите са прекратили отчетността и оценката за работата на администрацията, а реформата в здравеопазването е претърпяла провал.

"Ще постигнем ръст от половин процент, което значи, че много бавно се възстановяваме и много изоставаме от европейските икономики, като същевременно имаме и намалени инвестиции - това са фактите от Доклада", отбеляза още Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

Тя припомни, че "наказателната процедура" заради прекомерен бюджетен дефицит е била отворена в мандата на това правителство и нейното отпадане не следва да се счита за сериозен успех, съобщи нюз.бг.
 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1397 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
камен

2012.06.05 | 09:22

5
Кунева много се лъже, ако си мисли, че някой се страхува от нея!
kok

2012.06.05 | 09:22

4
махайте я тази забогатяла неориентирана пуйка, какво я отупват пт прахта и ни я пробутват всеки ден
mima

2012.06.05 | 09:22

3
и в този ред на мисли къде й е екипа, електората, експертите, стига глупости, тя няма такива, ще покани същите маолумници дето ни крадат с комисионни от 20 г.

2012.06.05 | 09:22

2
А що не признаеш колко реактора съсипа
ОЧИЛАТИЯТ ПРОСВЕТЕН ПЕНДЕЛ КАКВИ ГИ ПЛЕЩИ?

2012.06.05 | 09:22

1
""И Бойко Борисов, и Сергей Станишев да се готвят - когато Меглена Кунева захапе нещо, не пуска", коментира и съучредителят на Сдружението Даниел Вълчев на срещата с жители на Хасково." - ТОЯ ПЕНДЕЛ, КОГА Е ГОВОРИЛ С БАРОЗО И ОНИЯ, КОГА МУ СЕ Е ОПЛАКАЛ, ЧЕ ЧЕРВЕНАТА КУКУВИЦА, МУ ГО Е НАХАПАЛА ДО КРЪВ??? А И ХАМСТЕРЪТ НАЛИ Е ОТ НЕГОВАТА "ЛЯВА РЕЗБА", НЯМА КАКВО ДА МУ ХАПЯТ. БОЙКО ДА НЕ Е БАБОЕБ, ТА ДА СЕ ЗАНИМАВА С ДЪРТИ ЧЕРВЕНИ ПАЧАВРИ???

Добави коментар

Водещи новини