Станишев отпразнува първия рожден ден на дъщеря си в Деня на труда (видео)

  • 01 май 2012 14:34

  • 2581
  • 2
Станишев отпразнува първия рожден ден на дъщеря си в Деня на труда (видео)
©

Днешният празник на трудещите се - 1 май, е повод и за личен празник за лидера на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на - дъщеря му Дария празнува първия си рожден ден.

След протеста пред Народното събрание червените симпатизантите се събраха пред лятната естрада в Борисовата градина, където отново говори  Станишев. Малко преди това той дойде с приятелката си Моника и малката Дария. Част от празнуващите възрастни хора, които побързаха да поднесат своите поздрави към бившия премиер. Моника Йосифова пък беше обсипана с пролетни цветя.

Лидерът на социалистите изтъкна, че БСП има отговорността да смени арогантната бандитска власт и в тази битка левият печат има огромна роля.  Той подчерта, че медиите у нас са под ежедневна цензура, било чрез пари, било чрез друг вид натиск. Станишев заяви, че управляващите от ГЕРБ искат медиите да бъдат на колене и да представят една розова картина в България, която за съжаление обаче се разминава много от действителността.

Поздравления по случай празника на левия печат поднесоха и главните редактори на вестниците "Дума", "Нова зора", "Русия днес", "Земя".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2581 2

Коментари 2

Добави коментар
Пешко

2012.05.02 | 18:57

2
Чисто човешки пожелавам здраве и щастие на детето и родителите. Иначе - хич не съм фен на Станишев! Ама хич, хич ... .
снежко

2012.05.02 | 18:57

1
Да е живо и здраво ,детето - нищо че не казват кой е баща му - гея явно няма как да е!Несполучлив и безочен опит да си вдигне рейтинга с измислената сватба и "новината" че е станал татко! Елена отдаааааавна каза ,че гея не е спал с жена, а е лявовртящ , като повечето в партийката му!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини