Парис Хилтън ще играе себе си в новия филм на София Копола

  • 30 март 2012 17:36

  • 1082
  • 0
Парис Хилтън ще играе себе си в новия филм на София Копола
©

Известната дъщеря на наследника на световноизвестната верига хотели Hilton - Парис ХилтънПарис Хилтън Парис Хилтън е родена на 17 февруари 1981 г. в Ню Йорк в семейството на Кати и Ричард Хилтън. Има, която се изявява в различни амлоа като модел, певица, бизнесдама, продуцент и най-вече светска личност, смята да извади на преден план актьорските си умения, играейки себе си в новия филм на режисьорката София Копола, предаде сайтът Nme.com.

Филмът, озаглавен The Bling Ring, се основава на реална история за група тийнейджъри,
които през 2008 и 2009 разбиват и ограбват домове на известни личности в Лос Анджелис, сред които са къщите на Хилтън, както и на актрисите Линдзи Лоън и Меган Фокс. 

Парис ХилтънПарис Хилтън Парис Хилтън е родена на 17 февруари 1981 г. в Ню Йорк в семейството на Кати и Ричард Хилтън. Има е била забелязана да заснема сцена от филма в The Sayers Club в Холивуд заедно със звездата от филма Ема Уотсън и Гавин Росдейл от Bush, който изпълнява ролята на организатор от клуб, пишв dnevnik.bg.

Неотдавна Хилтън твърдеше, че работи заедно със Snop Dogg над нов албум. Пред New York Post тя заяви, че двамата с рапъра правят съвместно албума й, който да е продължение на нейния музикален солов дебют от 2006 г. - денс поп изданието Paris. Тя допълва, че други продуценти, които се включват в творческия процес са и Afrojack, както и американската група LMFAO, с които Мадона работи също над някои от песните си в MDNA. 

София Копола (дъщеря на Франсис Форд Копола и станала известна като режисьор след излизането на "Грешки в превода" с Бил Мъри) се омъжи за фронтмента на групата Phoenix Томас Марс миналата година на частна церемония в италианските имения на фамилията й.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1082 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини