Шофьорските курсове скачат с 15%

  • 19 март 2012 13:20

  • 2249
  • 3
Шофьорските курсове скачат с 15%
©

С между 10 и 15% се очаква да се увеличат цените на шофьорските курсове до края на лятото, прогнозират от Асоциацията за квалификация на автомобилистите в България. Според експертите една от причините за очакваното увеличение е скокът в цените на горивата, съобщи Дарик радио.

От асоциацията посочиха като два от основните фактори, които са причина за пътнотранспортните произшествия у нас, нискообразованите нови водачи на пътя, както и обучителните фирми.

Според председателя на управителния съвет на асоциацията Красимир Георгиев 50% от фирмите, които имат лиценз за издаване на шофьорски книжки, работят в нарушение на Закона за движение по пътищата. Сред предложенията, които по думите на Георгиев биха довели до намаляване на войната по пътищата, е свидетелство за управление на МПС да могат да получават само завършилите 10-и клас.

Последвайте канала на

Novini.bg
2249 3

Коментари 3

Добави коментар
Стоян

2012.03.19 | 17:39

3
Защо скачат курсовете, няма логика освен да се дават парички за неграмотните курсисти. За какво харчат инструкторите, зали за обучение ли имат, полигон, тренажор, всичко е паричко в джобето и талкоз,който научил - научил, другите другата седмица пак.
walker

2012.03.19 | 17:13

2
Искате да печелите пари онлайн?Не е нужно да плащате, всичко е безплатно.Трябва да се регистрирате и да поканите ваши приятели, които да канят други приятели и така Вие може да печелите от вашите реферали.Взависимост колко реферала имате ще ви се начислява сума, която сайтът ще ви плаща.Звучи странно?Защо не.. нищо не ни коства да опитаме, тъй като не влагаме нищо. За регистрация http://signup.wazzub.info/?lrRef=22dab67a Успех!
Viki

2012.03.19 | 17:10

1
Нов интернет портал - търсачка подобна на Google ще дели 50% от приходите си с регистрираните потребители.Регистрирайте се с поканата в края на този пост, поканете приятели и печелете от 7-ми април 2012!Уникална възможност, не се изискват никакви вложения или даунлоад.Всеки нов приятел, който ще поканите с персоналния си линк, увеличава факторът по който ще се изплащат парите ви!Всеки месец, като заплата!Лесно е, става за минута!Успех! От безплатна проба глава не боли, може пък и да не лъжат?: Вашата покана е тук: http://signup.wazzub.info/?lrRef=1d85596b

Добави коментар

Водещи новини