Син преби до смърт баща си

  • 16 ноември 2011 10:43

  • 875
  • 1
Син преби до смърт баща си
© Булфото

Син е убил баща си при побой в кюстендилско село, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Кюстендил. 27-годишният Б.К. – Хеликоптера, е причинил смъртта на 62-годишния си баща в с.Горна Козница.

Трупът е открит в дома му в селото в събота, последвало е обслужване на местопроизшествието от служители на полицията от Бобов дол и екип на спешен център.

Аутопсията на трупа е направена в кюстендилската болница. Съдебно-медицинската експертиза заключава, че смъртта е настъпила след нанесен побой.

Криминалисти и разследващи полицаи от Бобов дол са предприели незабавни издирвателни и процесуално следствени действия и за по-малко от 24-часа извършителят на тежкото криминално престъпление е установен и задържан, снети са му обяснения пред съдия.

Синът на жертвата живее в Кюстендил, известен е на полицията с множество противозаконни деяния още от времето преди да навърши пълнолетие, осъждан е. В хода на разследването е установено, че младият мъж редовно посещавал баща си около датите за получаване на пенсията и твърде често го малтретирал за пари.

Б.К. е останал 24 часа в полицейския арест в Бобов дол, срещу него е образувано дознание.

Последвайте канала на

875 1

Коментари 1

Добави коментар
sportnamedicina.com

2011.11.16 | 11:56

1
ако сте спортист и имате нужда от ортези, протектори и предпазно облекло www.sportnamedicina.com

Добави коментар

Водещи новини