Бившият директор на НслС Бойко Найденов за Брендо: По-добре ужасен край, отколкото ужас без край

  • 26 юни 2024 08:38

  • 2727
  • 2
Бившият директор на НслС Бойко Найденов за Брендо: По-добре ужасен край, отколкото ужас без край
© БНТ

За мен причината Брендо да се предаде може да е само една. Хората са казали "по-добре ужасен край, отколкото ужас без край". Най-нормалното нещо е, като имаш присъди, да изтърпиш наказанието си, заяви в "Денят започва" Бойко НайденовБойко Найденов Бойко Найденов е роден в София. През 1990 г. завършва Академията на МВР - специалност - бивш директор на Националната следствена служба.

По думите му, да се криеш цял живот не е вариант. "БрендоБрендоЕвелин Банев-Брендо е роден е на 8 октомври 1964 г. в Тополовград.   През 1985 г. постъпва е бил един от многото хора, които разследвани основно за пране на пари. Доказано е, че са трансферирани пари, които са били придобити по незаконен начин. След това са събрани необходимите доказателства и той е бил предаден на съда", разказа той.

"Разследването започна от едно листче, което получихме от една британска банка за внесени кеш пари и след това преведени в София на негово име от съпругата му. По онова време реално създавахме начина, по който се разследват финансови престъпления. Успяхме да съберем качествени документи, които успяха да издържат в Съда за трансфери на пари, придобити по незаконен начин", добави Найденов.

Ботьо Ботев за връщането на Брендо: Без протекциите на компетентни служби не може да стане

Част от тези пари са били инвестирани в имущества в София и по Българското черноморие

.Присъдата, която очаква БрендоБрендоЕвелин Банев-Брендо е роден е на 8 октомври 1964 г. в Тополовград.   През 1985 г. постъпва, реално ще бъде около 7 години, дори и по-малко, посочи бившият директор на Националната следствена служба.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
2727 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Нове

2024.06.26 | 09:03

2
Украинската мафия превзе България, старите мутри се крият по затворите

2024.06.26 | 08:59

1
Тоз му е брат близнак

Добави коментар

Водещи новини