Мерджанов: На обществото почва да му втръсва от мантрата за стабилността

  • 18 декември 2015 08:08

  • 1555
  • 3
Мерджанов: На обществото почва да му втръсва от мантрата за стабилността
©

Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на не е искала среща с нас, а и според мен няма нужда от такава среща. Ние я познаваме много добре още от времето, когато беше заместник-министър на Росен Плевнелиев.

Това каза пред камерите на БНТ говорителят и депутат от БСП Атанас Мерджанов. Фактът, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е поканил европейски експерт да се занимава със съдебната реформа у нас показва едно - правителството не може да се справи с тази реформа. Ние ще гласуваме "против" Захариева и "против" оставката на Христо Иванов, защото разбрахме, че гласуването ще протече така, а не защото ни харесваме дейността на министъра на правосъдието в оставка. Надяваме са да има дебат в зала. Има какво да попитаме кандидата за правосъден министър, но няма да я подкрепим, каза още той

На обществото почна да му писва мантрата за стабилността. България продължава да е най-бедната държава в ЕС. Това правителство не се справя. ГЕРБ взеха цялата власт в държавата и не разбирам какво им пречи. Точно поради тази причина ще искаме вот на недоверие по много от секторните политики. Ще търсим подкрепа от всички опозиционни представители, категоричен беше Мерджанов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1555 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Петър

2015.12.18 | 13:40

3
А, на мене, и на всички мои познати и приятели, отдавна ни е втръснало да виждаме противната ти физиономия и да чуваме противните ти лъжи.
oooooooooo

2015.12.18 | 10:15

2
Замълчи бе МОШЕННИКОВ / Мерджанов / !

2015.12.18 | 09:22

1
Така е, но още е рано да дойдете на власт, трябва да стане много нестабилно. Като му дойде времето.

Добави коментар

Водещи новини