Кристалина Георгиева подписа в Атина програма да подпомагане на бежанци

  • 14 декември 2015 12:06

  • 1525
  • 5
Кристалина Георгиева подписа в Атина програма да подпомагане на бежанци
© Булфото

Заместник-председателят на Европейската комисия Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование е в Атина, където подписа програмата за финансиране по настаняване на 20 хиляди бежанци. Реализирането на програмата е решение на срещата на върха на страните от Западните Балкани от 25-ти октомври, предаде БНР.

Програмата стартира с финансиране на наеми за жилища на 20 хиляди бежанци в Гърция. Заместник-председателят на Европейската комисия Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование разговаря лично с бежанци,които са временно настанени в центъра в Елеона.Тя се запозна с условията на живот и се интересуваше от възможностите за медицинска помощ.От своя страна бежанците благодариха за помощтта на Европейската комисия,но представиха и проблемите,които срещат.

Документът за отпускане на средствата Кристарина Георгиева подписа с представителството на Върховния комисариат на ООН в Атина,от където ще се контролира и разпределя сумата за подслоняване на 20 хиляди бежанци.

Заместник-председателят на Европейската комисия Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование по-късно днес ще разговаря с гръцкия министър по миграцията Янис Музалас за стратегията на гръцкото правителство по проблема с бежанската криза.Днес в Атина пристигнаха от гръцките острови над 1500 мигранти.

Продължават и протестите на кметовете, в чийто райони се намират центровете за временно настаняване на икономическите мигранти, които нямат бежански статут.Кметовете днес имат извънредна среща с министъра по миграцията,като обвиняват правителството в „липса на стратегия и цялостен план“.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1525 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
попа

2015.12.15 | 11:54

5
Е много ясно, че няма да подпишете нещо в подкрепа на БЪЛГАРСКИТЕ пенсионери или родители, а за бежанците, госпожо наrъл, nродажен, боклyк.

2015.12.15 | 11:54

4
И тая е слуга на сатаната ( Сорос ) !!!

2015.12.15 | 11:54

3
Сорос,нищо не става от тази. Трябва да си подобриш критериите при избор на кадри. Поне да имат някаква харизма и мозък.
месара

2015.12.15 | 11:54

2
всички тия милионерчета брюкселски - управниците на европа - не се ли усещат че гърците ги разиграват както си искат и получават винаги парите които искат ?! всички тия 20 000 имигранти ше видят тия пари кога ме нема ! и управниците брюкселски го знаят , но ги е страх да откажат на гърците защото гръка казва - а не ни дадохте пари ,а напускаме ес . а пътя от азия за европа минава през гърция , е и през БЪЛГАРИЯ минава ама ние си стоим кротко и търпим издевателствата на брюксел .
Буда

2015.12.15 | 11:54

1
Тая няма да миряса скоро!Така изглежда!

Добави коментар

Водещи новини