България и Бавария с еднакво мнение относно политиката за бежанците

  • 11 декември 2015 12:30

  • 1656
  • 4
България и Бавария с еднакво мнение относно политиката за бежанците
©

Всички актуални въпроси, сред които ръстът на икономиката, инвестициите, защитата на външните граници, са били тема на днешните разговори между премиерите на България Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и на провинция Бавария Хорст Зеехофер.

В изявление след срещата Зеехофер отбеляза, че двете страни имат едно и също мнение относно политиката за бежанците, която трябва да се води в бъдеще. Ще продължим да правим всичко, което е по силите ни, за да задълбочаваме отношенията между България и Бавария, най вече в областта на икономиката, добави гостът. По думите му всичките реформи, които се случват в България, са много важни за инвеститорите и те могат да имат доверие в България. "Имаме пред нас един много успешен и много доволен премиер", каза Зеехофер, като добави, че е поздравил Борисов за политиката, която води.

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г посочи, че взаимодействието и доверието между двете страни трябва да бъде на най-високо ниво. Затова се надявам вашите думи, произнесени в София, да стигнат до още баварски компании, до немски компании, които да инвестират у нас в машиностроене, автомобилостроене, във всяка област, в която имате интерес, заяви премиерът.

В рамките на официалното посещение на Хорст Зеехофер у нас днес двамата премиери имаха среща "на четири очи" в Министерския съвет, а двете делегации имаха пленарно заседание. От българска страна в разговорите участваха заместник министър-председателят по коалиционната политика и държавната администрация и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова, вицепремиерът по европейските фондове и икономическата политика Томислав Дончев и министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова. В пленарните разговори от баварска страна са държавните министри на вътрешните работи, на строителството и на транспорта - Йоахим Херман, на европейските въпроси и регионалните отношения - Беате Мерк, и президентът на Баварската полиция проф. д-р Вилхелм Шмитбауер.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1656 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Дрън,дрън...

2016.01.07 | 13:54

1
-"Успешен и доволен "?!? За западните му господари,за българите-ненужен и прост !
кукулкан

2016.01.07 | 13:57

4
Пропусна да кажеш: Волен е идеалния премиер.
BOIKOOOO PAZAWRA NA ERDOGAN-SMURT KURWOOOOO

2016.01.07 | 13:54

3
KURVA BOIKO NAPRAVI SVIRKI / MINET I NA TOQ XAXAAAAAAAAA
АНТИКОМУНИСТ И АНТИЕВРЕИН

2016.01.07 | 13:54

2
И КОЯ Е ТАЗИ ЕДНАКВА ПОЛИТИКА КОЯТО Е ИМАМЕ ЗА ЕМИГРАНТИТЕ ? НЕ СТАВА ЯСНО? КОЯ Е ТЯ???

Добави коментар

Водещи новини