Румен Христов: Съжалявам за Христо Иванов, но с 23 депутати - толкова

  • 11 декември 2015 18:52

  • 2284
  • 2
Румен Христов: Съжалявам за Христо Иванов, но с 23 депутати - толкова
©

Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и и Гроздан Караджов направиха лични актове. Двамата решиха да преминат в опозиция, което означава, че може да не подкрепят политиката на управлението. Аз се надявам те да останат в нашата парламентарна група. Нито един от двамата не е заявил позиция, че иска да напуска. ДСБ ще имат национално заседание и там ще решават за своята позиция. За мен най-важното е да се запази единството на Реформаторския блок.

Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в, депутат от РБ. СДС стои категорично зад петимата министри от РБ в правителството. Петър Москов е един от най-добрите министри в цялото правителство. Не виждам смисъл да се оттегля един министър, който си върши перфектно работата. Това е моето пожелание към ДСБ: Да не е оттеглят министри и да останат при нас. Засега не виждам индикации други депутати да искат да излизат в опозиция. За мен най-важно е стабилността в държавата. Виждаме какво става по света. Близко до България се води война. Стабилното управление е много важно в този момент. То може да се осъществи само между нашия партньор ГЕРБ и единен РБ, категоричен беше Христов.

РБ е катализатор на реформите в това управление. През последните дни имаше много напрежение. Не вярвам, че колегите от ДСБ са хакнали пощата на ДБГ и са пуснали това фалшиво писмо. Реформата не е застинал процес. Не може с един променен текст да кажеш: Край, направих и приключих с реформата. Съжалявам, че така се случи с Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, но с 23 депутати можахме да направим толкова. Все пак конституционните промени бяха подкрепени от 204 народни представители, припомни Христов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2284 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Загубеняк!

2016.01.31 | 20:08

2
Глупи. Много хора подкрепяха Бойко, заради надеждата, че ще има по добра съдебна система за България, по добър живот, тези хора са от дясното потекло и когато това се проваля, тези хора, започват да се оглеждат за друго дясно. Тези които са закачени към правителството, на всяка цена, отпадат от състезанието. ДБГ и СДС май искат да отпаднат тотално.
сталин

2015.12.13 | 01:24

1
Всички мразите Борисов но власта е сладка.

Добави коментар

Водещи новини