ГЕРБ към Радан Кънев: Не може да пускаш песновки във Фейсбук и после да чакаш някой да те подкрепи

  • 10 декември 2015 07:35

  • 4210
  • 7
ГЕРБ към Радан Кънев: Не може да пускаш песновки във Фейсбук и после да чакаш някой да те подкрепи
©

Няма повече оставки за момента, коментира в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия депутатката от ГЕРБ Цвета Карастоянова.

Тя напомни, че решението на Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския е лично. Същото Караянчева каза и за Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и.

Припомняме ви, че лидерът на ДСБ съобщи, че става опозиционен депутат веднага след като Иванов подаде оставка като министър на правосъдието.

На въпрос дали с облекчение реагират на подадената оставка от Иванов, Караянчева отговори, че това не е така и напомни колко е важна една подобна постъпка. Тя бе категорична, че наистина никой от ГЕРБ не е доволен от случващото се.

Караянчева разказа как често й се налага да ходи да моли лидери на партиите от Блока да вкарат в пленарна зала хората си, за да подкрепят предложение на някой техен министър.

Депутатка напомни колко важна е била съдебната реформа и попита защо Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и не е обикалял два месеца по партиите, за да убеждава депутатите да подкрепят Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския и неговите предложения за промени. Тя поясни, че това примерно е правено от Цветан Цветанов.  ГЕРБ-аджийката коментира и предложението на АБВ, което мина вчера в пленарна зала с най - голяма подкрепа. По думите й, от партията на Георги Първанов са обикаляли, за да убеждават народните представители в правотата си.

"Не може да пускаш песновки във Фейсбук и после да чакаш някой да те подкрепи", каза Караянчева за Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и.

На въпрос дали може днес да се очаква предложение за министър на правосъдието, депутатката от ГЕРБ отговори, че това може би ще се случи до края на седмицата. Тя съобщи, че не знае дали е предложено на вицепремиерът Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 да поеме поста на правосъден министър.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4210 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2015.12.11 | 23:32

7
A тия на страницата на Тиквата кой ги пуска, аз ли?

2015.12.11 | 23:32

6
Бахти боклука герберастки ! Мачлета , чалги , лентички , обир на банки , пълнене на джоба си , минети на европедераси , турци , камерънчовци , увеличение на ток , винетки ,такси , данъци - това е дейността на нашия некадърник милиардер за " благото " на народа !
гошо

2015.12.11 | 23:32

5
ГЕРБ са новите туркомани на Ердоган.В тая няма нищо българско.
сталин

2015.12.11 | 23:31

4
Духа ли тази мазна помакиня?

2015.12.11 | 23:31

3
Тази пък коя е ? От коя дупка изпълзя ?

2015.12.10 | 22:24

2
Тази е поредният пример за огромния морален,интелектуален и интелигентен дефицит в редиците на това сборище от бивши мутри,мутро-милиционери, партийни секретари,доносници,неуспели ръководители,тарикати и всякакъв калибър разбойници и мошеници,наречени за по-кратко и разпознаваемо за изключително тъпият им електорат -Герб.

2015.12.10 | 22:23

1
v gerb samo lizbiiki i pederasi -kurviiiiiiiiiiii

Добави коментар

Водещи новини