Втори реформатор оттегли подкрепата си от кабинета и подаде оставка като шеф на комисия

  • 09 декември 2015 16:22

  • 4094
  • 4
Втори реформатор оттегли подкрепата си от кабинета и подаде оставка като шеф на комисия
© Булфото

Оттеглям подкрепата си за правителството и подавам оставка като председател на парламентарната комисия по транспорт, информационни технологии и съобщения. Ще продължа да изпълнявам задълженията си на депутат от опозицията и вярвам, че това очакват от мен хората, които ме избраха за техен представител.

Това написа на Фейсбук страницата си депутатът от Реформаторския блок Гроздан Караджов около час и половина, след като оставка подаде и правосъдният министър Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския.

Знам, че те искат истинска съдебна реформа, а не фасадни действия, че им е писнало от задкулисни договорки и безпринципни ходове. До този момент никога не съм правил компромиси в работата си, не можех с мълчание да допусна това да се случи за първи път. Призовавам всеки със своите действия да се разграничи от статуквото, категоричен е Караджов.

Днес мнозина измениха на думата си и застанаха срещу съвестта си. Но това е денят на истината, когато се вижда не само кой ‪#‎КОЙ‬ е, но и какъв е – какъв министър, какъв депутат, каква личност, допълва той.

Респект към Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, който в много трудна ситуация и до последно отстояваше принципите си, бореше са за реформата и направи възможното за случването ѝ. Днес, когато мнозина очакваха той да си замълчи, Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския се изправи и говори. Това ще правя и аз. Ще продължа да отстоявам реформаторските принципи и да работя за истинска съдебна реформа, която очакват нашите избиратели, завършва написаното Гроздан Караджов.

Последвайте канала на

4094 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
пешо

2015.12.10 | 12:34

1
Абе тия маи ще излезнат най свестни!!!!

2015.12.10 | 13:37

4
Да , а Хитлер заслужава нобелова награда за мир.
Юрист.

2015.12.10 | 12:35

3
И този "язовец" се прави на мъж, като Рамаданчо.Сбирщината от некадърници,нарекла се незнайно защо - реформатори си повярва твърде много, и сега пищят като изнасилени, като не им се вързаха на глупостите.

2015.12.10 | 12:34

2
Айде чиба. Боклук костовиски

Добави коментар

Водещи новини