Цветанов: Христо Иванов все още има пълната подкрепа на ГЕРБ (видео)

  • 09 декември 2015 15:30

  • 2978
  • 1
Цветанов: Христо Иванов все още има пълната подкрепа на ГЕРБ (видео)
© Getty Images/Guliver

През последните дни проведохме множество консултации, тъй като за да се случат конституционните промени, търсим широко политическо мнозинство. От ГЕРБ изцяло подкрепяме правосъдният министър. Решението му днес бе лично. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа в кулоарите на парламента, веднага след решението за подаване на оставка от Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, предаде репортер на Новини.бг.

Той допълни, че няма как да се промени гласуването в залата, тъй като нашите гласове не бяха достатъчни. Те са само 166 гласа.

"Бяха направени много взаимни компромиси. При внасянето на законопроекта беше гласувано тайно, никой не говореше за явен вот. Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския все още има пълната подкрепа на ПГ на ГЕРБ, но когато се гласуват законодателните промени се нуждаем от подкрепа и от другите парламентарни групи. Всичко, която се случва в българския парламент, трябва да има политически консенсус от 204 гласа", посочи Цветанов.

На въпрос дали е бил жертван министър Иванов за осигуряването на тази парламентарна подкрепа, Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа каза: "Не, това е лично негов избор. Не знам да има политическо решение на Реформаторския блок за оттегляне на подкрепата им за кабинета. РБ се състои от пет политически формации, така че още е рано да коментираме решението им за подкрепа на правителството. Решенията там се взимат колективно".

"Не сме зависими от главния прокурор под никаква форма", увери Цветанов. Ние ще се съобразим с личното решение на Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и. Премиерът Борисов е уведомен за решението на министър Иванов.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2978 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.12.10 | 13:23

1
Лайнян милиционер!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини