Румен Петков: БСП не трябва да подценява резултата си на изборите

  • 04 ноември 2011 08:21

  • 793
  • 1
Румен Петков: БСП не трябва да подценява резултата си на изборите
© Булфото

Още сме натоварени с емоцията от изборите. БСП не трябва да подценява резултата си.

Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия депутатът от БСП Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

„Ние трябва с достойнство да излезем и да обясним на обществото резултатите, които постигнахме на местните избори“, обяви депутатът от БСП.

Откровено Найден Зеленогорски е лош кмет за Плевен, но не знам дали този, който сега е избран и той е добър, каза Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в отказа да коментира въпроса за това дали Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в наистина е объркал и вместо да отиде при президента Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в, отишъл при премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. "Не ме вкарвайте в този разговор", каза още червеният депутат.

Без съмнение е, че Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска и Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в получиха подкрепата на ДПС, заяви Петков. "Ако ние бяхме обаче по - организирали, загубата ни със 160 000 гласа нямаше да бъде проблем да се преодолее", каза още Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Последвайте канала на

Десислава Станева
793 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
evgeni

2011.11.04 | 20:49

1
---- Прикрепено писмо (БОЙКО и "ПГМЕНТ,АКЦИЯ") ---- Подател: евгени славков До: GIS@GOVERNMENT.BG, PRIMEMINISTER@GOVERNMENT.BG Относно: БОЙКО и "ПГМЕНТ,АКЦИЯ" Дата: Петък, 2011, Ноември 4 08:48:29 ЕЕТ Господин Бойко,пак добро утро.Много се възмутих от гледаното по BTV по темата СДС.Демокрацият в България отсъства ,освен нейните определителни форми като ТЕБЕ.Сега в по-следващите редове не вяравм да получиш АМНЕЗИЯ,но те съветвам да се размислиш кой си сега,защото хора като ТЕБЕ обесмискят дори и самата думичка демокрация.ДАНС ,МВР,ПРОКУРРАТУРА и СЪДЕБНА СИСТЕМА бе СРИНАТА и МАНИПУЛИРАНА както и последния пример с "семейната приятелка" на човекът джадай-владеещ "Силата".Сега пак малко назад, когато се извършваха демократично-структорни реформи по времето на СДС.Тези реформи бяха БОЙКОтирани с цялата МОЩ на ДС-СТРУКТУРИТЕ,които сега са само СТРУКТОРИ-ЕНЕРГИЙНИ по причина, че има и "АРИЕЛ".Надявам се Йода да не се самосизира,че упоменавам в този си е-мейл,търговска марка.Спомни си как Татарчев по нареждане на ПАРТИЯТА,както е позната като "Главницата" тичаше тук-там по нареждане на ..... извинявай,малко си отпих от кафето,та цялата ДС изпусна ЧЕРВЕН ОГЪН по синята идея и демокрацията.Няма да те питам ти по това време какъв си бил,но сега ще те попитам КОЙ си ???? Групитовките ,за които ТИ ЕДВА ЛИ СИ ЧУВАЛ и те бяха в схемата за дестабилизиране на СДС и икономиката. ДЪРЖАВНО-ФИНАНСОВИ лостове "поканиха" ХИПЕРИНФЛАЦИЯТА за да се изпълни следващата фаза от оперция "ЕНЕРГЕТИКЕТА".Всичко това за да могат да се изпълнят АБВ-писанията,който СА и до днес.И след мъни,чко време ГЛАВНИЦАТА чрез Мултигруп си заплюха един човек наречен цар ,та взеха та и го доведоха в България.Даже му купиха и АБВ-билет с переспективата да личало ЖЪЛТОТО вместо ГЛАВНИЯ цвят. Станаха и някой реформи имайки връзка със Съдебна Медицина,но те бяха около 200 на брой и нито едно не бе разкрито.Просто "непослушници". А медиите бълваха : Вижте как Мафията се самоизбива,тра,ла,ла приказки от ШИПКОВИЯ ХРАСТ.Между другото тези,които Ти дадоха НОЖИЦАТА,Те ще ТИ духнат под ОПАШКАТА.Просто ТРИГЛАВИЯ ЗМЕЙ и ОПАШКАТА,нищо лично БОЙко.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини