Румен Петков: Цветанов е махленска клюкарка

  • 09 юни 2011 15:34

  • 2130
  • 1
Румен Петков: Цветанов е махленска клюкарка
©

Много е жалко, че вътрешният ни министър се държи като махленска клюкарка от Женския пазар. Едни твърде изтъркани клевети по мой адрес, за другите не коментирам, той ги съобщава като истина от последна инстанция.

Това заяви депутатът от Коалиция за България и бивш вътрешен министър по повод на твърдения, направени от вътрешния министър Цветанов пред медиите.

Той разказа, че братята Маргини били арестувани при тройната коалиция, защото тогавашният МВР шеф Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в поел ангажимент за това към Младен Михалев-Маджо. По негово време може би вътрешният министър разпорежда – кой да бъде арестуван, по мое време не беше така. Но е жалко, че имаме вътрешен министър, който измества центъра на темата към клевети, клюки и обиди, допълни Петков.

Всичките му публични акции, включително – благоевградската с лекарите, горнооряховската с лекарите, са пълен провал. България ще бъде съдена години наред. Този човек е аутсайдер в средата, в която живее и работи, в обществото и сред близките си. Опитът му да се реанимира на гърба на други хора е толкова жалък, колкото е и той самият, критикува още депутатът.

Последвайте канала на

Novini.bg
2130 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Полина

2013.04.25 | 12:16

1
Румен ПАТКов по-добре да си трае. Все още се помнят пиянските му подвизи.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини