Цацаров скочи на Ненчев заради ген. Шивиков (видео)

  • 02 юли 2015 09:54

  • 4507
  • 3
Цацаров скочи на Ненчев заради ген. Шивиков (видео)
© Булфото

Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в заяви преди заседанието на Висшия съдебен съвет, че в една правова и демократична държава е абсолютно забранено да се проследяват и подслушват адвокати, предаде репортер на Novini.bg.

Главният прокурор коментира изказванията на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г от вчера, свързани с адвоката на Емил Чачев - Ембака, който уби човек на АМ "Струма". Всички знаем, че много често адвокатите блокират работата на съда за сметка на справедливостта и личната облага. Но да бъдат въведени промени, които да позволяват подслушването на адвокати, е незаконосъобразно. Това е противоконституционно. Силата на адвоката е в съдебната зала, а не по телевизионните студиа. Адвокатурата е независим орган. Полицията прави всички възможно и работи усилено, за да открие и локализира заподозряния, каза още Цацаров.

Цацаров коментира и темата за ген. Димитър Шивиков, както и нападките на министър Николай НенчевНиколай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 г. Юрист. Магистър по право и политически науки.. Прокуратурата не е повдигнала обвинение срещу ген. Шивиков. Нека не спекулираме с темата прокуратурата посяга на българската армия. Няма такова обвинение. Все ми се струва, че военният министър има по-важни задачи от това да коментира работата на прокуратурата, категоричен беше главният прокурор.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4507 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.09.17 | 06:21

3
Всичко казано от тоя е неистина... Човекът който трябва най- много от всички да спазва законите - не прави това... Помним Костинброд... Цаца - бита карта си - обирай си партакешите...

2015.09.17 | 00:20

2
i ti trjbva da bade6 podslu6van dolna svinj

2015.09.17 | 00:20

1
кацата с лайна, това е крадецът съучастник в ограбването на ктб и спестяванията на вложителите

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини