Бареков: Сезирам Цацаров за ролята на Борисов във фалита на КТБ

  • 14 юли 2014 14:25

  • 11815
  • 0
Бареков: Сезирам Цацаров за ролята на Борисов във фалита на КТБ
©

Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва обяви, че ще подаде сигнал до главния прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в.

В него той ще обяви, че бившият премиер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г извършва умишлено престъпление с "отказа да участва в изработването на национален консенсус за възстановяването на парите на българските граждани и структуроопределящи предприятия, ограбени от КТБ", се казва в съобщение от лидера на ББЦ, изпратено до медиите.Публикуваме пълният текст на писмото без редакторска намеса.

Позиция относно твърденията на лицето Бойко Борисов, известен като бивш премиер, бивш главен секретар на МВР и основна фигура в подземния свят между 1990 и 2001 г.

Атаките срещу банковата система на лицето Борисов и отказът му да участва в изработването на национален консенсус за възстановяването на парите на българските граждани и структуроопределящи предприятия, ограбени от КТБ, е умишлено престъпление и нещо повече - тероризъм срещу държавата и нейните устои.

Още днес ще сезирам Главния прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в за участието на Борисов в огромния ръст на КТБ по време на неговото управление и за изказванията на действащия вътрешен министър Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола, че миналото на Борисов е свързано с организираната престъпност.

Съвпадението между ограбването на банката през 2011 г. и мандата на Борисов като премиер е повече от съмнително. Действията му от последните дни умишлено издават прикриване на престъпления със задна дата. Борисов очевидно желае да замете следите от рухналата финансова пирамида КТБ, което започна в неговия властови апогей.

За мен няма съмнение, че това лице е готово да срути българската държава и да обрече народа на глад и мизерия само и само да се завърне на най-високия пост в държавата, за да мародерства и злоупотребява с останките на българската икономика.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
11815 0

Свързани новини

Свързани галерии

Водещи новини