Адвокатът на убиеца от "Струма": Ембака ще се предаде до часове

  • 29 юни 2015 07:36

  • 3286
  • 7
Адвокатът на убиеца от "Струма": Ембака ще се предаде до часове
©

От 26 юни нямам контакт с него, но имам неговото уверение, че ще се предаде. В рамките на часове вероятно ще се предаде. Това заяви пред Нова телевизия Росен Недин, адвокат на издирвания за убийството на Николай Чивиев – Емил Чачев-Ембака. "Изключено е да напусне България. Далеч беше от такива намерения", допълни защитникът.

На въпрос защо не се предава до момента, адвокатът отговори: „Тук не съм съвсем съгласен с вас. Първо, той още не е обвинен. Но няма да навлизаме в детайли. Само ще ви кажа, че срещата на автомагистрала „Струма” между починалия за съжаление Николай Чивиев твърде много ми напомня за срещата между Давид и Голиат. Всичко, което се говори – че се опитал да открадне цигари и е имало дело, не е вярно”.

Адвокат Недин повтори думите си, цитирани от вчера, че продължава да твърди – автомобилът на Емил Чачев е бил потрошен от загиналия след преследване и засичане.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
3286 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Куроcана Кинкйо

2015.06.29 | 18:20

4
Тоя е убил човек,а още не е обвинен,за това не се предава,та даже се и оправдава ,че другия е започнал пръв,направил ти е забележка,да гниеш в ада ЕМБАК ма*ицата ти .

2015.06.29 | 18:20

7
Май май - го е убил - при самозащита... На такова ми мирише. Убития - бог да го прости - но си мисля, че се е фукал пред приятелката си ...
попов

2015.06.29 | 18:20

6
двамата охранители са нападнали с бухалки семейството а 20годишната приятелка на покойника също била там а какво прави тя на работното му място питам
иванов

2015.06.29 | 18:20

5
На покойния лека му пръст,но мисля че прекалено много се е взимал на сериозно !

2015.06.29 | 17:01

3
не ме интерсува, и не вземам страните на нито един от двамата. нека да погледнем реално на случея и да спрем да псуваме по тоя и оня, а да помислим. снимката сама показва и то ясно какво е може да се е случило. единия не се е подченил и е минал направо без да спира, другия който е отишъл от тоя свят го е догонил, пресякал му е патя, следователно са спрели и 2-та за да може този с черния пасат да не пострадат семейството му, от там този е слезнал с някаква траба или квтото е било там и е започнал да удря по колата за да може да му даде урок. нервирал се е командоса и си е помислил че този е някаква мишка.
В е л и к и я

2015.06.29 | 14:02

2
Ако колата е тръгнала по забранения участък след като е предупредена - след това къквото и да е станало е виновен убиеца ....иначе съм сигурен че е имало перчене и от двамата ....
kira bisha

2015.06.29 | 13:37

1
по това време излиза и другия от колата и почва викове и караници и може би и той е изял няколко удара с вапросния предмет с който е бил командоса, след което пада на земята и взема някакав камак и го удря. командоса е подценил човека и за това се е стигнало до там.

Добави коментар

Водещи новини