Проф. Вучков бесен на Борисов: Направи си ужасяващ автопортрет

  • 08 юни 2015 08:51

  • 7044
  • 5
Проф. Вучков бесен на Борисов: Направи си ужасяващ автопортрет
©

Положението в страната е безнадеждно. Всичко живо ненавижда новата власт, защото сме на дъното. Всички партии в парламента са негодни и трябва да си ходят. Това каза проф. Юлиян Вучков в студиото не БТВ.

За съжаление това няма как да стане, защото народът ни е инертен и не иска да се вдигне и да помете върхушката. Само седи и псува под юргана или на четири очи. Народът е за мажоритарното гласуване. Всички политици, които са се изложили не искат такъв вот, защото хората няма да гласуват за тях. Затова мотаят референдума, убеден е професорът.

Реално на изборите всички партии са имали не повече от 20%. Всичко останало е купуване на роми. Хората са отвратени от политиката, убеден е Вучков. Според него бариерата за влизане в Народното събрание трябва да е 10%.

Вучков обяви, че политиката ни е един комедиен театър. Борисов си направи ужасяващ автопортрет с последното си интервю. Той изключва критиката, той се караше на аудиторията и показа, че не желае да го съветват. Всички министри трябва да си ходят. Всички те са стършели.

Проф. Вучков разкритикува и министрите в кабинета. Борисов сържи тези некадърни министри на РБ, за да ги ръководи. Той днес говори едно - утре друго. Друг проблем, според професорът е фактът, че има твърде много жени в политиката. Може ли една жена социолог да я натовариш с три много отговорни действия, попита Вучков. Румяна Бъчварова е толкова безпомощна. В Гърмен беше като гръмната. Нищо няма да се оправи.

Тази власт 25 години си играе с един огън - ромите. Ние ще патим жестоко, ако се реши проблемът с тях. Не можем да ги изгоним. Ако ги оставим така това една огромна разрушителна сила. Трябва да има деференциран подход. Трябва да им се намери работа, посочи професор Вучков.

Ако Борисов се раздели с РБ веднага ще се съюзи с ДПС без никакви колебания. Той тайно е с връзка с тях, убеден е Вучков. Той даде пример: Подари "Булгартабак", остави плоския данък, за да ограбват народа. ДАНС се състои от 3000 хрантутници.

20 години държавниците говорят, че съдебната система е лоша, но не я променят, защото търпи кражбите им. Главният прокурор трябва да се избира от прокуратурата, а не от политиците. Сидеров се изобразява като революционер, а защо крепеше престъпното правителство на Орешарски, не подмина и предходния кабинет Вучков.

Професорът сподели, че когато пътува по улиците вижда лицата на гражданите, които са мрачни и угрижени, а тези на депутатите са щастливи, ухилени, доволни, ще се пръснат от преяждане.

По повод скандалите около паметника на цар Самуил, Вучков каза: "Прилича на ядрен вампир. Ужасих се, когато го видях. Културата ни е в окаяно състояние". В тази връзка посочи, че най-добър актьор сред политиците е бил Борисов, когато не е преигравал.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
7044 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Тодоров

2015.06.12 | 07:53

5
Поздравления професор Вучков, никога не съм одобрявал Ваши изявления по TV участия , но сега сте на върха ! Всичко е много точно казано, това е истината ! 25 години тези партии унищожиха , окрадоха държавата , цялата държавност смазаха! С нови избори няма да се оправи това бедствено положение! Народа трябва да се вдигне и да помете тази крадлива пасмина!Време е !!!
AJ4A

2015.06.11 | 23:41

4
От 70 години на власт са КОМУНИСТИ, КОМСОМОЛЦИ, ПАРТИЗАНИ, РУСКИ ВЪЗПИТАНИЦИ И ВСЯКАКВА ПРОРУСКА СГАН, та другаря Професор да се сети и за тази "дребна" подробност следващия път!!!! Ама той плюе ПАРТИИТЕ, сякаш партиите, а не хората в тях управляват държавата!!!! Съдебната система Е ГРЪБНАКЪТ НА БОЛШЕВИШКО-КОМУНИСТИЧЕСКАТА ДИКТАТУРА и докато КОМУНИСТИ-ТЕРОРИСТИ И ТЕМ ПОДОБНА ПРОРУСКА СГАН УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА, косъм няма да падне от главата на съдебната власт!!!! Всички призовават ЗА ИЗМИТАНЕ НА ВЛАСТТА, ама никой не призовава към това ДА СПРЕМ ДА ГЛАСУВАМЕ, ЧЕ ДА НЕ ЛЕГИТИМИРАМЕ ТЕЗИ НЕЛЕГИТИМНИ ПОЛИТИЦИ!!!! УЖ били готови да изметат насилствено властта, а пък НЕ можели да спрат да гласуват, хахахаххахахахах .......... нещо май им се иска МЕТЕЖ ДА ИМА, ЧЕ ДА СЕ ЗАЛИЧАТ ВСИЧКИ СЛЕДИ И ДА МОГАТ, ДОКАТО СА ВСЕ ОЩЕ СИЛНИ, ДА СЕ РАЗПРАВЯТ ВЕДНАЖ И ЗАВИНАГИ С МАЛКОТО ОСТАНАЛИ ВРАГОВЕ НА БОЛШЕВИЗМА-ТЕРОРИЗМА И НА ПРОРУСКАТА ТЕРОРИСТИЧНА СГАН!!!!!

2015.06.09 | 20:22

3
EI dedo psihiasal orientiraj se kum otvadnoto ve4e !!!
българин

2015.06.09 | 20:22

2
Както винаги безпогрешен и уникален.
хъъъъъъъъъъ

2015.06.09 | 20:22

1
Професор вучков е като счупен грамофон... тоя да не е роднина на перхидроленото джудже...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини