Антон Кутев не се чувства виновен за банковата ситуация

  • 02 юли 2014 11:15

  • 1702
  • 0
Антон Кутев не се чувства виновен за банковата ситуация
© Булфото

Депутатът от левицата Антон Кутев заяви, че не се притеснява от това, че е на прокурор заради изказване за банковия сектор. Той коментира, че не се чувства виновен за създалата се банкова ситуация.

„Не се чувствам виновен за банковата паника. Аз мога да бъда последния човек, който е виновен. Но ако трябва да поемем отговорността заедно с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в, които имаха по-сериозни изказвания от моето, и аз трябва да съм отговорен за това, мога да поема отговорност”, заяви Кутев в Народното събрание, предаде репортер на "Novini.bg".

Явно вече сме в предизборна ситуация, така Кутев коментира действията на лидера на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа вчера. "Той е непредсказуем и не мога да го коментирам. В Конституцията явно е определено в какъв срок трябва да бъде разпуснато Народното събрание и тъй като имаме дата за избори, парламентът трябва да продължи да работи още един месец", заяви Кутев. Надявам се през този един месец да свършим полезни неща. Факт е, че парламентът трудно работи, а и нямаме единодушие.

Събитията от последните седмици направиха така позицията между БСП и ДПС да се разграничи и мисля, че това е видимо.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1702 0

Свързани новини

Свързани галерии

Водещи новини