Кънев: Ако има бламиране, то ГЕРБ бламира премиера

  • 03 април 2015 11:47

  • 2919
  • 4
Кънев: Ако има бламиране, то ГЕРБ бламира премиера
© Булфото

Ако приемем, че има бламиране, то е бламиране на премиера. Аз искрено вярвам, че групата на ГЕРБ няма подобна смелост.

Това заяви пред журналисти в Народното събрание съпредседателят на ПГ на Реформаторския блок  Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и във връзка с внесения от депутати от ГЕРБ паралелен проект на промени в Закона за съдебната власт, разминаващ се по основни теми с този на Министерството на правосъдието, респективно на Министерския съвет. Вчера министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г твърдо застана зад министър Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския и неговите намерения за съдебна реформа. Кънев подчерта, че няма бламиране на министър, няма реформа на Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, на Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва, на Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св., а всичко е екипна работа, усилия на правителството. Реформаторът гледа на действията на ГЕРБ по-скоро като на надпревара с други партии, макар и необмислена с оглед на последващите тълкувания, реакции и в крайна сметка голям комплимент за Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския.

В продължение на години той убеждаваше в своите идеи първо РБ, после НПО-сектора, после по време на преговорите - партньорите, за да влезе в правителствената програма, и накрая целия парламент при обсъждането на Стратегията за съдебната реформа, припомни факти и хронология "десният" лидер. И всеки път, отбеляза той, предложенията му бяха обявявани за екзотика, за слаби и неприложими. А в момента има забавна надпревара между партии, които не са подкрепяли подобни предложения, да ги внесат първи в НС - не са проблем, обясни Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и. В подкрепа описа образно ситуацията - "АБВ "дръпнаха спусъка", ГЕРБ се затичаха след тях". Това не са много сериозни неща, важно е, че всички стоим зад подобни идеи, подчерта Кънев.

По отношение на ВСС той категорично се интересувал само от предложенията на МС, а не на ПГ на ГЕРБ. Като лидер на група, която подкрепя правителството, ще гласувам законопроекта на МС, а ако не го одобрявам - ще си оттегля подкрепата, коментира съпредседателят на ПГ на РБ.

Последвайте канала на

БТА
2919 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
666n

2015.07.03 | 10:02

4
Реформа - глупости. Законите не са лоши, но ни трябват двама съдии и един прокурор от Румъния и всичко ще си дойде на мястото

2015.07.03 | 10:02

3
Eeeeeeee selqk dumai na balgarski maaaa kvo e tvaa blamirane :D sme6nik nau4il 1 duma na angliiski i dai sq kato barekov :D blamirane ... NE6TASTNICI KLETI, OTLOMKA NIJTOJNA.....

2015.05.11 | 11:16

2
ГЕРБ ЩЕ БЛАМИРА РАДАНЧО

2015.04.03 | 21:34

1
BRAVO RAMADANE

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини