Съпругата на Сертов искала спиране на издирването му

  • 06 януари 2015 09:44

  • 6521
  • 7
Съпругата на Сертов искала спиране на издирването му
©

Съпругата на бившия председател на ДАНС Петко Сертов дори да поиска да бъде прекратено издирването му това няма как да се случи. Това съобщи пред Нова телевизия вътрешният министър Веселин ВучковВеселин Вучков Веселин Бориславов Вучков е роден на 26 декември 1968 г. в село Стоб, Кюстендилско. През 1994 г..

Вътрешният министър обясни, че това не може да се случи, докато не бъде установено местонахождението му. По един и същи начин се търси и в България, и в Шенгенското информационно пространство, посочи Вучков.

„Той се издирва по един и същи начин и в България, и в цялото шенгенско пространство. Има обявено за издирване лице, което не е извършило престъпление, то няма да бъде и задържано. Само трябва да се установи местонахождение му. Докато това не бъде установено, дори и съпругата му да поиска снемане от издирване, въпреки че тя го е поискала, лицето ще продължи да се поддържа в тази Шенгенска информационна система", каза вътрешният министър.

Вучков добави, че все още се издирва и колата, с която се предполага, че е пътувал при изчезването си.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
6521 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2015.01.07 | 02:20

7
Защо човека изчезна?Докога ще изчезват хора?Каква е тази държава?

2015.01.06 | 20:55

6
В Афера.бг пише,че лъжете,че съпругата му е искала спиране на издирването,да ви ... и Пеевските медии лъжовни.

2015.01.06 | 20:55

5
KURVATA BOIKO LI GO UBI????
Бойко Борисов е педераст!

2015.01.06 | 20:54

1
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата е на власт, всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви "управлява"! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му!
майната ти

2015.01.06 | 20:55

4
Несъм гласувал никога за Борисов и това ми дава право с чиста съвест да ти кажа,че си по-голям простак от този за когото пишеш,нищо,че внушаваш колко мн.книги си прочел!!
минчо

2015.01.06 | 20:54

3
да си плати за рекламата на посерков а не от нас за вас И тия ми били българи Сертов БИСЕРОВ ЗБЕГАЛЕВИ това е срам за българина
Серто Петков

2015.01.06 | 20:54

2
Ех тамън се бяхме затъжили за петко и сън не ни хващаше добре че бяха от нюз бг, сега цяла България ще спи спокойно

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини