Калфин: Задачата ми е да постигна максимален резултат

  • 10 ноември 2014 08:09

  • 2102
  • 1
Калфин: Задачата ми е да постигна максимален резултат
© Булфото

Правителството е коалиционно, не бих казал, че е правителство на ГЕРБ, но е с мандата на ГЕРБ.

Това коментира вицепремиерът по демографската и социалната политика и министър на труда и социалната политика Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска в сутрешния блок на БТВ.

На въпрос как ще приеме, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г му е шеф, Калфин заяви: " Приемам го като необходимост и като резултат от изборите.

Най-стабилната политическа конструкция беше ГЕРБ - БСП, но БСП не пожела да се включи. За АБВ гласуваха, които искаха да се случват нещата. Те ще се убедят, че това за което са гласували като политики, се случва, коментира Калфин.

С този парламент, в който има 8 политически сили е нормално да се съберат 4 партии, това е европейска практика, посочи Калфин.

Той определи като предизвикателство министерството на социалната политика и увери, че познава държавната администрация и че ще се опре на хора, които разбират от социална политика.

Управлението на социалната сфера не е непрекъснато искане на повече и повече пари, каза Калфин.

Моята задача е с ресурса, който имам, да постигна максимално резултат, посочи още той.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2102 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.11.10 | 14:51

1
a deka se krie boiko kradeca

Добави коментар

Водещи новини