Калфин: Социалната политика трябва да бъде приоритет на България

  • 08 септември 2011 15:19

  • 887
  • 2
Калфин: Социалната политика трябва да бъде приоритет на България
©

Това, което прави правителството през последните две години, е да закрива здравеопазването, каза в Благоевград кандидатът за президент от БСП Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска, предаде Дарик.

Бившите диспансери, Многопрофилната болница за активно лечение в Благоевград, както и други общински  болници в областта са в изключително тежко финансово състояние, посочи той. По думите му липсата на финансиране от страна на държавата неизбежно ще доведе до закриване на болници и до прекратяване достъпа до нормални здравни услуги на гражданите.

Според  Калфин, за да се развиват регионите е необходимо осигуряване на необходимите обществени и социални услуги и привличане на инвестииции. По отношение на регионалата политика България изостава, смята кандидатът за президент. Кандидатът за президент Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска допълни, че именно регионaлната и социалната политика в европейски смисъл трябва да бъде поставена в центъра на държавата.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
887 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2011.09.09 | 08:52

2
Ако приложат нашия модел на социална политика в Китай, до 40 години от 1,5млрд човека ще останат не повече от 500 млн.
П.Р

2011.09.09 | 00:30

1
Че как...ГЕРБ вече са продали болниците "на зелено". Сега ще еб*т ма*ката на здравеопазването и после ще ни предложат модела в САЩ. Ще има частни осигурителни институции или иначе казано застрахователи.Те ще си ни цакат както го правят и сега със застраховките дето не можеш да си ги осребриш 10 години.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини