Азис към братушките: Аз съм институция

  • 14 септември 2011 17:45

  • 1764
  • 2
Азис към братушките: Аз съм институция
© Интернет

От няколко дни в родните сайтове за видеообмен най-вървежният клип е от популярното руско шоу Comedy Club, в което водещите емнаха родния Крал на фолка Азис.

Братушките направиха разбор на клипа му "Мразиш", в който Василка ближе сладолед и хапва ягоди в легло с още двама мускуляги.

За клипа разказа Руслан Белый от Воронеж. Той обясни, че 8-годишният му племенник случайно се натъкнал на шокиращото видео в интернет и помолил чичо си да му обясни, защо чичото във видеото се държи като леля.

"Каквото и да си говорим, предаването е с комедийна насоченост и няма как в него да се говори сериозно за някой. Ако ще и за Владимир Путин. Въобще не съм засегнат. Даже съм поласкан", убеди екипа на HotArena.net АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв..

"Отново доказах, че не друг, а АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. е най обсъжданият българин в света. Многомилионната аудитория на Русия е мечта за всеки артист. А аз съм фактор не само в България. Оказа се, че и в Русия. Песента ми "Мразиш" беше изгледана няколко милиона пъти за няколко часа. Вижте сами в интернет, не съм голословен", добави фолкидолът.

"Огромна звезда съм и няма как да бъда гален само с перо. Но кой друг българин са показвали в национален руски ефир? На кой друг изпълнител са правили рецензия на видеото му? На никой! Тогава?", отвръща на критиците си АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв..

"Всичко това означава само едно. Че АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. е институция, не само в България. А в света. И ако си мислите, че ще спра дотук, дълбоко се лъжете. Това е само началото. Очаквайте и в Америка, и в Бразилия, и в Африка, да показват мои неща. Светът ще говори за мен!", зарече се Кралят на фолка.

Последвайте канала на

1764 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2011.09.19 | 11:13

2
Боооже, то светът говореше и за атентатите от 11/9, ама това не ги прави нещо хубаво ! Понякога лошата реклама си Е лоша реклама и пошлото си е пошло ! Не можеш да подлагаш цялата ни страна на подигравки, в стремежа си да изпъкнеш !
asd

2011.09.19 | 11:13

1
хахаха смешки

Добави коментар

Водещи новини