Иво Прокопиев: Пеевски е едно буре с барут, около което гори огън

  • 19 юни 2014 08:28

  • 8340
  • 8
Иво Прокопиев: Пеевски е едно буре с барут, около което гори огън
©

Конфликтът между Пеевски и Василев е принципен. Обикновено г-н Пеевски не казва истината. Мен лично като човек винаги ме е притеснявало разбиването на институциите в България. В момента те се държат в хватката на една група хора. Тя има нужда да няма обществена опозиция. Една от малкото ключови институции, които се противопоставиха беше "Капитал". Това каза бизнесменът Иво Прокопиев по БТВ.

Отношенията им са много сложни, изтъкна Прокопиев. "В продължение на 4-5 г. благодарения на голямата финансова подкрепа тази групировка се разрасна. В момента всички инвеститори панически бягат от България. Цялата гигантска структура притежава активи от 11-12 милиарда и тя е неуправляема. С течение на времето тази структура започна да се сгромолясва от собствената си тежест. Тези пари ги няма, те са от заеми. Тази олгархична пирамида се разпада под собствената си тежест, смята Прокопиев.

Василев намекна, че крайният собственик на тази структура, към който текат пари е г-н Пеевски. Финансовите институции не финансират дружества, чийто собственик не е ясен. Ако законодателството е спазено БНБ и КТБ знаят кой е крайният собственик, това коментира Прокопиев. Нека да кажат кой е той.

Според бизнесмена целта на конфликта между Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и Цветан Василев е желанието да се придобие някаква банкова институция. Прокуратурата направи грешки и бяхме свидетели на това. Грешката около убийството на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на си свърши работата - да подрони авторитета на Цветан Василев. Това е феномена, който разбива институциите. Очевидно, че това беше скалъпена история, но от друга страна проверките в банковите институции показаха, че има нарушения, подчерта Прокопиев.

Става въпрос за една политическа партия. Това е партията на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на. Пеевски е намесникът на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от по всички финансови дела, а г-н Доган по всички политически. Няма как да има богата и успяла държава, която да бъде управлявана от такава структура. Всички малки държави, които са управлявани така фалират - това е факт. Пеевски е едно буре с барут около което се пали огън, завърши Иво Прокопиев.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
8340 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
ууу

2016.10.11 | 17:12

8
а ти си буре с ЛАИНА
Желева

2016.10.11 | 17:12

7
Искам да попитам Прокофиев , колко души той унищожи? Колко заводи затри, колко души остави без работа , на колко души забрави да плати заплати? Коя беше причината да напусне известно време България? Сега да не дава преценки на хората и да не обикаля студията да се изказва.
Еми

2015.05.28 | 12:32

6
Ако гръмне-ще оцапа пейзажа!
Гласоподавател

2015.05.28 | 12:31

5
А ролята на БСП и Станишев за "катарзиса на Пеевски" и номинирането за ДАНС??????????????

2015.05.28 | 12:31

4
бих казал буре с лайна, около което няма вода...и мирише, и мирише ама всички се натискат да са по-близо

2015.05.28 | 12:31

3
KONTEINERA S TROTIL GOVORI ZA BURETO S BARUT-URA
VODOVARTEJ

2015.05.28 | 12:31

2
EI GOSPODINE POKAJI SDELATA SI TVOYATA TCHESTNOS

2015.05.28 | 12:31

1
Е най-накрая някой изплю общестената тайна,че ДПС не е партия,а е една огромна мафия,източваща страната.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини